Garsus Rusijos politikas po prekybos centrą lakstė su „Ferrari“ ir turi pasiteisinimą

Saugumo kameros viename iš prekybos centrų užfiksavo neįprastą vaizdą. Jame užfiksuota, kaip tarp uždarytų parduotuvių buvęs Archangelsko meras surengė šonaslydžio varžybų vertą pasirodymą.

Buvęs Archangelsko meras Aleksandras Donskojus pasivažinėjimą prekybos centre skyrė žinomai dailininkei.<br>Ekrano nuotr.
Buvęs Archangelsko meras Aleksandras Donskojus pasivažinėjimą prekybos centre skyrė žinomai dailininkei.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2017, 9:20 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 5:18 PM

Tokį savo poelgį politikas įvardina kaip performansą dailininkės Marinos Abramovič garbei.

Šis keistas incidentas įvyko naktį iš balandžio 9 į 10 dieną. 84-ajame Maskvos aplinkkelio kilometre įsikūrusiame prekybos ir pramogų centre žinomas politikas suko ratus su brangiu „Ferrari“ automobiliu.

Niekas nebuvo sužeistas

Stebėjimo kamerų užfiksuotas vaizdas kartu su neįprasto įvykio kadrais greitai pasklido rusų žiniasklaidoje.

Televizijos kanalo „360“ tinklapyje skelbiama, kad incidentas įvyko prieš pat prekybos centro uždarymą, todėl aplinkui beveik nebuvo žmonių.

Pranešama, kad „Ferrari“ vairuotojas į pastato vidų sugebėjo patekti per prekių pristatymo platformą. Vyras su galingu automobiliu siautėjo tarp vitrinų keletą kartų tik per plauką išvengdamas avarijos.

Prekybos centro „Vesna“ viešųjų ryšių atstovas Aleksandras Bartejus portalo auto.mail.ru žurnalistams patvirtino, kad toks įvykis jų pastate tikrai buvo.

Anot jo, pažeidėjas viduje praleido geras 15 minučių. Nepaisant pavojingo elgesio, sužeistųjų nebuvo.

Chuliganizmas dailininkės garbei

Komunikacijos specialisto teigimu, prie „Ferrari“ vairo buvo ne kas kitas, o buvęs Archangelsko meras Aleksandras Donskojus.

Galiausiai sustabdytas jis aiškino, kad tai buvo suplanuota akcija. Chuliganišką pasivažinėjimą vyras pavadino žinomai dailininkei Marinai Abramovič skirtu performansu.

„Jį atlikau saugioje vietoje optimaliai pasirinkęs maršrutą. Viską prieš tai apgalvojau, nes nebuvo jokio tikslo padaryti kažkam žalos“, – aiškino buvęs meras.

Vaizdo siužeto komentaruose internautai rašė, „Ferrari“ po prekybos centrą gainiojo ne tikri apsauginiai, o jų uniformomis aprengtas jaunimas.

Dėl to esą kyla įtarimas, kad visas incidentas buvo surežisuotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.