Estų pareigūnai vėl sulaikė legendinę močiutę - kelių chuliganę

Estijos kelių policija šią savaitę vėl sulaikė didžiausiu šalies kelių siaubu vadinamą pensininkę Valentiną Terechovą.

Valentina Terechova šį kartą neturėjo nei galiojančios automobilio techninės apžiūros ar draudimo, nei teisės vairuoti. <br>Ekrano nuotr.
Valentina Terechova šį kartą neturėjo nei galiojančios automobilio techninės apžiūros ar draudimo, nei teisės vairuoti. <br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-24 17:07, atnaujinta 2017-06-24 22:05

Vietos vairuotojų ir internautų „Subariku“  arba močiute Valia pramintos moters automobilį iš visų pusių užblokavo policijos ekipažai. Tiesa, šį kartą traukti moters iš mašinos pareigūnams neteko – po ilgokų derybų ji pasidavė pati.

Šios neeilinės operacijos vaizdo įrašas greitai pasirodė socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Stop Subarik“.

Jame galima matyti, kaip šalia Lasnamaje miesto prekybos centro stovi policijos automobilių apsuktas legendinis pilkos spalvos „Subaru Impreza“ sedanas.

Kurį laiką mėginusi vesti derybas pensininkė galiausiai pasiduoda ir persėda į policijos automobilį.

Kaip estų portalui postimees.ee sakė policijos ir pasienio apsaugos valdybos atstovė spaudai Viktorija Korpan, pensininkė buvo sustabdyta dėl to, kad jos automobilis neturi galiojančios techninės apžiūros, draudimo, o pati vairuotoja yra praradusi teisę valdyti bet jokią transporto priemonę.

„Visų aplinkybių patikslinimui vairuotoja buvo pristatyta į policijos komisariatą, o jos automobilis nugabentas į departamento saugojimo aikštelę“, – sakė ji. 

Sulaikymo operacijos vaizdo įrašas trunka daugiau geras 11 minučių. Jei norite pamatyti, kuo tai baigiasi, žiūrėkite paskutines dvi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.