Pareigūnei repavęs klaipėdietis atskleidė drąsaus poelgio priežastį

Į policijos pareigūnę rimuotu repo tekstu išdrįsęs kreiptis klaipėdietis per vieną dieną tapo lietuviško interneto sensacija. Improvizuoto jo pasirodymo vaizdo įrašas socialiniame tinkle jau surinko daugiau kaip 200 tūkst. peržiūrų.

Tūkstančius internautų sužavėjusį poelgį vaikinui primins ir ši nuotrauka.<br>Artūro Kudelko asmeninio arch. nuotr.
Tūkstančius internautų sužavėjusį poelgį vaikinui primins ir ši nuotrauka.<br>Artūro Kudelko asmeninio arch. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2017, 9:25 PM, atnaujinta Jul 1, 2017, 12:07 PM

Reperiu vienai dienai tapęs Artūras Kudelko sako, kad jam patinka tokia muzika, tačiau pats įprastai žodžių nerašo ir dainų nekuria. Pareigūnei repavo todėl, kad tai tai buvo smagu. Taip pat norėjo pakelti nuotaiką kitiems.

Visgi tai nėra pirmas kartas, kai jis rimus ir muziką panaudojo neįprastoje vietoje – tokiu pat būdu yra keletą kartų užsakęs valgį greito maisto restoranuose.

 

Bijojo, kad blogai baigsis

Kreiptis į policijos pareigūną su repo muzika buvo draugo duotas iššūkis. A. Kudelko pripažįsta, kad nežinojo, kaip reaguos pareigūnai, todėl labai nerimavo.

„Tuo labiau, kad sustabdė dėl pažeidimo – važiavau be šviesų. Gerai, kad papuolė supratinga pareigūnė ir viską išklausė“, – sakė klaipėdietis.

Vaikinas neatmetė ir blogiausio scenarijaus galimybės. O šviesas išjungė tam, kad galiausiai atkreiptų pareigūnų dėmesį.

Anot jaunuolio, buvo ne viena bemiegė naktis, kai teko išgerti ne vieną energetinio gėrimo skardinę. Norėjo, kad sustabdytų, bandė papulti į reidą, bet policija vis praleisdavo.  

„Tik išjungęs šviesas buvau iškart sustabdytas. Manau, jei nebūčiau sudainavęs, bučiau tikrai gavęs baudą“, – juokėsi A. Kudelko.

Pareigūnė patikrino jo dokumentus, pagyrė už drąsą ir puikiai atliktą dainą, bet įspėjo, kad daugiau nevažiuotų be šviesų.

Nuotrauka liks atminčiai

Vaikinas netgi ryžosi paprašyti jos kartu nusifotografuoti. Policijos ekipažas kaip tik ruošėsi į degalinę, todėl tokia proga atsirado.

„Sulaukiau ir šypsenos, pozityvus žmogus pasitaikė! Labai malonu, kad yra tokių pareigūnių!“ – džiaugėsi klaipėdietis.

A. Kudelko patikino, kad pažeidimų neturi – vairuoja atsargiai ir stengiasi paisyti eismo taisyklių.

Jaunuolis sakė sulaukęs komentarų esą viskas buvo surežisuota, o jis repavo pagal fonogramą, tačiau į tokius pareiškimus nekreipia dėmesio.

Visgi pripažino, kad prieš talpinant siužetą ant viršaus buvo įrašyta muzika, nes mašinoje ji silpnai girdėjosi.

Dažniau kviečia kavos

Klaipėdos policijos pareigūnė Ineta Jocytė sakė iškart pastebėjusi, kad vaikinas labai jaudinasi – jo rankos šiek tiek drebėjo, o kvėpavimas buvo nelygus. Žinojo, kad tuoj kažkas nutiks, tačiau repo nesitikėjo.

„Kai pradėjo repuoti, stovėjau su šypsena. Na, tikrai labai pakėlė nuotaiką“, – kalbėjo ji.

Anot pareigūnės, darbe pasitaiko įvairių situacijų – būna, kad žmonės gerokai užtrunka ieškodami dokumentų. Kad jaunas vairuotojas galėtų būti pažeidėjas – negalvojo.

„Jis sakė: „Palaukite minutėlę“. Pažeidėjai įprastai taip nekalba – iškart pasako, ko neturi“, – darbo specifiką aiškino I. Jocytė.

Neretai pasitaiko, kai pareigūnę tarnyboje kalbina jauni vairuotojai, netgi kavos pakviečia. Tačiau darbo metu ji į tokius pasiūlymus nekreipia dėmesio.

„Tokiems dažniausiai atsakau, kad neeinu kavos su darbe sutiktais žmonėmis“, – komentavo ji. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.