Lietuvių mėgstamo visureigio savininkas parodė bjaurų trūkumą – vaizdas tiesiog kraupus

Vairuotojai, kuriems rasojantys automobilio langai atrodo rimtas trūkumas, gerokai nustebtų sužinoję, su kokiomis problemomis susiduria pirmos kartos „Volkswagen Touareg“ savininkai.

„Volkswagen Touareg“ slenksčiuose susikaupusio vandens išleidimo procedūra.<br>Ekrano nuotr.
„Volkswagen Touareg“ slenksčiuose susikaupusio vandens išleidimo procedūra.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-02 20:00, atnaujinta 2018-03-03 12:20

Ne vienas iš jų atkreipė dėmesį į keistą teliuškuojantį garsą, o vėliau išsiaiškino, kad automobilyje atsirado neįtikėtina problema - jie slenksčiuose vežioja vandens atsargas.

Sprendžiant pagal interneto forumuose vykstančias diskusijas tai anaiptol nėra pavieniai atvejai. Daugybė savininkų pastebėjo, kad jų visureigių slenksčiuose kaupiasi vanduo.

Įprastas sprendimas tokiais atvejais – dugne ištraukti vieną kaištį ir leisti vandeniui išbėgti lauk.  

Vaizdo įrašai, kuriuose įamžinta, kaip tai daroma, atskleidžia ne patį gražiausią vaizdą. Taip pat stebina, kiek daug vandens gali tilpti tokio automobilio šonuose.  

Tikslaus paaiškinimo, kaip vanduo patenka į kėbulo apačią, nėra. Vieni savininkai teigia, kad problemos šaltinis yra durų staktų apdaila, o kiti – kad drėgmė traukiama netgi per šonus.

O blogiausia tai, kad su panašiomis problemomis susiduria ir ant tos pačios platformos pagamintų „Porsche Cayenne“ vairuotojai. Tuo pačiu tai aktualu ir trečiojo giminingo modelio, „Audi Q7“ savininkams.

Turintiems šiuos automobilius taip pat vertėtų reguliariai patikrinti ir priešais priekinį stiklą esančius vandens nutekėjimo kanalus. Jei jie užsikimš, skystis pateks į saloną, o tuomet kils grėsmė elektronikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.