Įamžino, kaip girtas jaunuolis bandė pasprukti nuo pareigūnų: automobiliu trenkėsi į kelio ženklą ir kelis kartus apsivertė

Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai liepos 18 d. vakarą gaudė nestojusį „Volkswagen Golf“, kurio vairuotojas buvo neblaivus. Gaudynių vaizdo įrašu feisbuko paskyroje pasidalijo Šiaulių apskrities policija.

Girto jaunuolio gaudynės.<br>Ekrano nuotr.
Girto jaunuolio gaudynės.<br>Ekrano nuotr.
Girto jaunuolio gaudynės.<br>Ekrano nuotr.
Girto jaunuolio gaudynės.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 2, 2022, 2:05 PM, atnaujinta Aug 2, 2022, 2:06 PM

„Prie tvenkinio Guostagalio kaime stabdomo automobilio vairuotojas į policijos šviesas ir garsinius signalus nereagavo ir pasinešė link Linkuvos miestelio. Išnėręs iš miestelio gatvių, jis ir toliau nepakluso pareigūnams, ir pasuko link Pakruojo. Bet čia jo laukė 13-asis, kartais sakoma nelaimingas, kelio Linkuva–Pakruojis, kilometras.

Nesuvaldytas bėglio automobilis trenkėsi į kelio ženklą ir kelis kartus vertėsi. Iš automobilio ištrauktam 23-jų metų vyrui medikai sužalojimų nenustatė, tačiau policijos pareigūnai jam nustatė 2,05 promilių girtumą. Neliko abejingas ir pro šalį važiavęs vyras – jis stabtelėjęs, padėjo policininkams susitvarkyti su kelių chuliganu.

Net 8 kartus teistam, 30 kartų administracine tvarka baustam ir neturinčiam teisės vairuoti jaunuoliui uždėti antrankiai“, – rašoma feisbuke.

Pranešama, kad Pakruojo rajono policijos pareigūnai dėl šio įvyko pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.