„Infiniti Q50 Eau Rouge” - „godzila” prašmatnaus sedano kailyje?

Prašmatnus raudonas sedanas traukia praeivių žvilgsnius Ženevos automobilių parodoje, bet geriausios jo savybės iš toli nesimato. „Infiniti Q50 Eau Rouge” ne tik gražus, bet ir itin galingas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 6:44 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:15 PM

Po jo variklio dangčiu slepiasi vieno iš greičiausių serijinių modelių „širdis“ - „Nissan GT-R“ motoras.

Iki šiol „Infiniti“ demonstravo tik savo koncepcinio automobilio kėbulą, bet dabar, kai atskleistos ir variklio detalės, galima tikėtis, kad nepaprastas sedanas išriedės ir į gatves. Jam pritaikytas variklis – 3,8 litro darbo tūrio V6 su dviguba turbina, pasiekiantis net 560 AG.

Gamintojas nepatvirtino, kad tai tas pats variklis, naudojamas greitajame GT-R, tačiau „Infiniti“ yra „Nissan“ įsteigtas prabangių modelių padalinys, o visi variklio parametrai sutampa.

Vienos iš garsiausių lenktynių trasų pasaulyje „Spa-Francorchamps“ legendinio posūkio vardu pavadintas „Q50 Eau Rouge“ taip pat bus varomas visais keturiais ratais ir, gamintojo teigimu, 100 km/val greitį pasieks per mažiau nei 4 sekundes. GT-R iki tiek įsibėgėja vos per 2,9 sek.

Maksimalus automobilio greitis turėtų siekti 288 km/val. Modelis greičiausiai bus gaminamas su septynių laipsnių automatine greičių dėže, bet ji nebus derinama su dviguba sankaba, kaip „Nissan GT-R“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste