„Opel“ pripažinti gražiausiais Ženevos parodoje

Ženevos automobilių parodoje daugelis gamintojų stengėsi prisistatyti kuo gražiau ir įspūdingiau, bet labiausiai parodos lankytojus sužavėjo „Opel“ stendas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:22 AM

Čia gamintojas pristatė naujus modelius „Adam Rocks“, „Adam S“ ir „Astra OPC Extreme“ bei informacinę sistemą „IntelliLink“ ir servisų sistemą „OnStar“.

1544 m2 ploto erdvė buvo išpuošta aukštųjų technologijų stiliumi – juodos blizgančio stiklo grindys atspindėjo prožektorius, o automobilius apšvietė net milijonas LED lempučių. Informacija apie naujausias technologijas buvo rodoma 36 metrų pločio ekrane ant sienos.

Prie stendo stiliaus kūrimo galėjo prisidėti ir lankytojai – 300 žmonių renginyje nusifotografavo ir jų nuotraukos buvo rodomos multimedijos sienoje per visą parodos laikotarpį. „Opel“ vadovas Karlas Thomas Neumannas taip pat pasinaudojo moderniausiomis technologijomis. Jis po stendą vaikščiojo užsidėjęs „Google Glass“ akinius ir tiesiogiai transliavo tai ką mato savo „Twitter“ sekėjams.

Už visa tai „Opel“ buvo apdovanotas Ženevos komunikacijos ir viešųjų ryšių klubo prizu už kūrybingumą.

O dar vienas apdovanojimas atiteko stende dirbusiai manekenei, teisės studentei Chantal Breitinger. Ji buvo išrinkta gražiausiu automobilių parodos modeliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste