Naujasis „Mercedes-Benz GLA“ - jau Lietuvoje

Po sėkmingų pasirodymų Frankfurto ir Ženevos automobilių parodose, Lietuvoje pirkėjams pristatomas ir naujausias GLA visureigis. Lietuviai gali rinktis iš 6 skirtingų šio modelio variantų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2014, 12:08 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:03 PM

Naujuosiuose Lietuvai pristatomuose „Mercedes-Benz“ GLA modeliuose montuojami benzininiai 1,6 ir 2,0 l darbinio tūrio varikliai, kurie išvysto nuo 115 kW (156 AG) galios GLA 200 modeliuose iki 155 kW (211 AG) galios GLA 250 modeliuose.

Taip pat bus galima įsigyti automobilius su dyzeliniais varikliais, kurie išvystys nuo 100 kW (136 AG) galios GLA 200 CDI modeliuose iki 125 kW (170 AG) galios GLA 220 CDI modeliuose.

Naujasis GLA - jau penktasis „Mercedes-Benz“ sportinio tipo visureigis. Jis yra pirmasis sportinio tipo visureigis su laisvai pasirenkama naujos kartos 4MATIC visų varomų ratų sistema.

„Dėl savo patrauklaus dizaino ir kasdienio praktiškumo GLA daugeliui naujų pirkėjų sužadins entuziazmą „Mercedes-Benz“ prekės ženklui“, - tikėjosi įmonės valdybos narys Ola Kallenius.

„Mercedes-Benz“ GLA modelis pasižymi tvirta ir modernia išorės išvaizda. Aukštą kokybę žymi kontūrai, aukštos klasės medžiagų pasirinkimas ir deriniai. Apdailoje naudojamos cinkuotos sidabro šešėlio spalvos detalės. Taip pat dėmesys skiriamas horizontalioms linijoms, dinamiškai konstrukcijai ir dizaino detalėms.

Platus sėdynių apmušalų ir jų spalvų pasirinkimas suteikia daug erdvės individualiems sprendimams. Papildomai galima užsakyti sportinio stiliaus sėdynes su integruotomis galvos atramomis.

Naujasis GLA užbaigia plačią „Mercedes-Benz“ sportinio tipo visureigių liniją. Turėdamas penkis modelius (GLA, GLK, ML, GL ir G), vokiečių automobilių gamintojas turi plačiausią visureigių spektrą tarp visų aukščiausios klasės gamintojų Europoje. GLA yra ketvirtas iš penkių naujųjų „Mercedes-Benz“ kompaktiškų modelių.

Naujojo modelio kaina Lietuvoje prasideda nuo 97 tūkst. litų.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.