Lietuvoje pristatytas naujas miesto visureigis „Porsche Macan“

Vakar vakare Vilniuje pristatytas naujasis „Porsche Macan“. Tai pirmasis sportinių automobilių gamintojo „Porsche“ modelis, priskiriamas visame pasaulyje sparčiai augančiai kompaktinių padidinto pravažumo visureigių klasei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 3:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:22 PM

„Ir gamintojas, ir mes manome, kad „Macan“ taps vienu populiariausių „Porsche“ modelių. Tam pagrindo suteikia faktas, kad Lietuvoje šio automobilio išankstiniai užsakymai yra didesni nei bet kurio anksčiau mūsų pristatyto „Porsche“ modelio,“ - teigė „Porsche“ atstovės Lietuvoje „Prime Auto“ vadovas Jonas Jokštys.

„Porsche Macan“ pirkėjai Lietuvoje gali rinktis vieną iš trijų modelio variacijų – „Macan S“, „Macan S Diesel“ ir „Macan Turbo“.

„Macan S“ komplektuojamas su 3 l darbinio tūrio 6 cilindrų 340 AG (250 kW) dviejų turbokompresorių benzininiu varikliu.

„Macan S Diesel“, turintis 3 l darbinio tūrio 6 cilindrų 258 AG (190 kW) dyzelinį variklį, tarp savo klasės konkurentų yra ekonomiškiausias – 100 km atstumą važiuojant mieste ir užmiestyje įveikia su 6,3-6,1 litro dyzelino.

Galingiausias „Porsche“ kompaktiškas visureigis „Macan Turbo“ turi 3,6 l darbinio tūrio 6 cilindrų 400 AG (294 kW) agregatą su dviem turbinomis. Šis modelis 100 km/val. greitį pasiekia vos per 4,8 sek., o pasirinkus „Sport Chrono“ paketą – vos per 4,6 sekundės.

Maksimalus „Macan Turbo“ greitis – 266 km/val.

Visi „Porsche Macan“ modeliai varomi visais ratais ir turi septynių laipsnių, dviejų sankabų automatinę pavarų dėžę PDK („Porsche Doppelkupplung“).

Bazinėje įrangoje – daugiafunkcinis sportinis vairas su prie jo esančiomis pavarų perjungimo svirtimis, iki R21 dydžio ratai, garso sistema „Bose“ ir elektra valdomas bagažinės dangtis.

Už papildomą mokestį „Macan“ pirkėjai galės užsisakyti įvairių priedų. Pavyzdžiui, pneumatinę pakabos sistemą, kuri leidžia padidinti automobilio prošvaisą 4 cm iki 23 cm, automatinę žibintų aukščio reguliavimo sistemą ir kitą įrangą.

Lietuvoje „Porsche Macan S“ ir „Macan S Diesel“ modeliai, priklausomai nuo pasirinktos įrangos ir priedų, kainuos nuo 202,6 tūkst. litų. „Macan Turbo“ – nuo 279,5 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.