Naujasis „Peugeot 508“ - tvirto charakterio

„Peugeot“ pristatė naują vidurinės klasės modelį „Peugeot 508“, kuris yra tvirtesnio dizaino ir atspindi „Peugeot“ ambicijas šiame segmente. Naujasis modelis aprūpintas šiuolaikine įranga, pvz., jutikliniu ekranu, galinio vaizdo kamera ir tamsaus kampo įspėjamąja sistema. Taip pat naujasis 508-asis modelis turi ekonomiškus ir galingus „Euro 6“ standarto jėgos šaltinius, pavyzdžiui, 2 litrų, 150 AG „BlueHDi“ dyzelinį variklį, kurio vidutinės degalų sąnaudos – 4,3 l šimtui kilometrų, o CO2 tarša – 105 g kilometrui.

Naujausias iš jėgos šaltinių yra „Euro 6“ standarto benzininis variklis.<br>„Peugeot“ nuotr.
Naujausias iš jėgos šaltinių yra „Euro 6“ standarto benzininis variklis.<br>„Peugeot“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 8:21 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:52 PM

„Peugeot“ dizaineriai naujajame modelyje naudoja naujoviškas technologijas ir suteikia išvaizdai stipresnį, savotiškesnį charakterį. Pagrindinis naujojo dizaino akcentas – vertikalios grotelės, kurias pirmą kartą puošia liūto logotipas. Tai užuomina ir į „Peugeot“ ateities modelių stilių.

508-ojo modelio priekinę dalį apibūdina ir „full-LED“ priekiniai žibintai, kurie leidžia LED technologiją naudoti dieniniuose, posūkių ir rūko žibintuose. Variklio danga horizontalesnė. Ji užtikrina geresnį balansą tarp priekinės ir galinės dalies. Sedano galinę dalį puošia trys nagai.

Naujojo „Peugeot 508“ valdymo bloke esantis 7 colių jutiklinis ekranas užtikrina intuityvų daugumos automobilio funkcijų valdymą. Dėl to centriniame pulte yra mažiau mygtukų ir įrengta užrakinamoji daiktadėžė. Priešais vairuotoją esantis rodmenų blokas suteikia galimybę nepakeliant žvilgsnio matyti daugumą automobilio įrenginių. Šią funkciją palaiko ir spalvotas „Head-Up“ ekranas su važiavimo greičio ir navigacijos informacija.

Modelio įrangos sąraše yra ir atidarymo bei paleidimo be rakto sistema, elektrinis stovėjimo stabdys, automatinė apsauga nuo priekinių žibintų sukeliamo akinimo, keturių zonų automatinis klimato kontrolės įrenginys, JBL „Hi-Fi“ stereoįranga ir kt. Papildomai siūlomas mobilusis internetas, pasiekiamas per naujos kartos „Peugeot Connect Apps“.

Naujausias iš jėgos šaltinių yra „Euro 6“ standarto benzininis variklis. 1,6 THP 165 „Stop&Start“ yra tiek su šešių pavarų rankine pavarų dėže, tiek su nauja EAT6 šešių pavarų automatine pavarų dėže. Šie varikliai išmeta mažiau CO2: 129 g/km (6 pavarų rankinė dėžė) vietoje ankstesnių 144 g/km. Taip pat galima rinktis naująjį dyzelinį 2 litrų, 180 AG EAT6 „BlueHDi“ variklį su šešių pavarų automatine pavarų dėže – jo CO2 išlakų kiekis yra tik 111 g/km, o tai irgi vienas iš geriausių rezultatų segmente.

Naujasis „Peugeot 508“ gaminamas Prancūzijoje „Renne“ gamykloje. Baltijos šalyse naujuoju modeliu bus pradėta prekiauti 2014 metų spalio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.