„Volkswagen“ atskleidė, kaip atrodys jos būsimieji modeliai

Netrukus prasidėsiančiame 2015 metų Ženevos autosalone „Volkswagen“ pakels uždangą nuo „Sport Coupé Concept GTE“ demonstracinio automobilio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2015, 6:41 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:37 AM

Jame panaudoti išorės dizaino elementai netrukus paplis kitų kartų serijiniuose „Volkswagen“ automobiliuose.

Po išskirtine naujoviška išvaizda slypi ne mažiau pažangios variklių ir elektronikos technologijos.

Judesį automobiliui suteikia įkraunamas hibridinis pavaros mechanizmas, kurį sudaro TSI benzininio variklio ir dviejų elektros motorų trio. Sukimo judesį valdo automatizuota pavarų dėžė, o ratams jį perduoda naujoviška visų ratų pavara.

Šiuo metu kupė kėbulas išgyvena tikrą atgimimą ir yra praturtintas jam nebūdingais, tačiau funkcionalumą didinančiais elementais – tokiais, kaip iš sedano „pasiskolinta“ antra durelių pora gale sėdintiems keleiviams arba hečbekams būdingu dideliu įstiklintu bagažinės gaubtu bei kraulumo didinimo galimybe, atsirandančia nulenkus galinių sėdynių atlošus.

„Volkswagen“ dizaino vadovai prognozuoja, jog ateityje kupė modelių paklausa augs, sudarydama didesnę alternatyvą bei konkurenciją sedanams ir hečbekams.

Todėl „Volkswagen Sport Coupé Concept GTE“ būtina laikyti ne tik atskirų išorės dizaino sprendimų demonstracija, bet ir koncepcine visuma, galinčia duoti pradžią naujam modeliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.