Nuspręsta: į Lietuvą atvykti bus galima tik per du pasienio punktus

Nuo balandžio 3 d. 00.00 val. asmenų ir (ar) jų asmeninės paskirties lengvųjų automobilių atvykimas į Lietuvos teritoriją bus leidžiamas tik per pasienyje su Lenkija veikiantį Kalvarijos–Budzisko bei pasienyje su Latvija veikiantį Saločių–Grenstalės automobilių kelių punktus.

Per visus kitus automobilių kelių punktus vykti į Lietuvą nebus galima.<br>VSAT nuotr.
Per visus kitus automobilių kelių punktus vykti į Lietuvą nebus galima.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2020, 5:12 PM

Per visus kitus automobilių kelių punktus vykti į Lietuvą nebus galima.

Ši nuostata galios ir Lietuvos piliečiams, ir asmenims, turintiems teisę gyventi Lietuvoje.

Nuo balandžio 4 d. 00:00 val. bus draudžiama ir keltais į Lietuvą vežti keleivius ir (ar) gabenti jų lengvuosius asmeninės paskirties automobilius, išskyrus keltu, kurio maršrutas Kylis–Klaipėda–Kylis, arba turint vidaus reikalų ministro ar jo įgalioto asmens leidimą.

Ekipažų ir įgulų nariai, kurie dirba tarptautinius komercinius vežimus vykdančiose įmonėse ar vykdo tarptautinius komercinius vežimus visų rūšių transporto priemonėmis, ir toliau galės vykti per šiuos tarptautinius automobilių kelių sienos kontrolės punktus: pasienyje su Lenkija Kalvarijos–Budzisko ir Lazdijų–Aradninkų, pasienyje su Latvija Būtingės–Rucavos, Saločių–Grenstalės, Smėlynės–Medumi, pasienyje su Baltarusija Medininkų–Kamenyj Log, Šalčininkų–Benekainių, Raigardo–Privalkos, pasienyje su Rusija Kybartų–Černiševskojės ir Panemunės–Sovetsko.

Diplomatiniam transportui leidžiama vykti per visus automobilių kelių punktus.

Nuo balandžio 4 d. 00:00 val. skrydžiai keleiviams vežti į Lietuvos tarptautinius oro uostus gali būti organizuojami tik gavus Lietuvos transporto saugos administracijos išduotą atskirą leidimą oro susisiekimui vykdyti pagal susisiekimo ministro pavedimą, atsižvelgiant į užsienio reikalų ministro teikimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.