Perėjoje sužeidęs 7-metę ir jos brolį vairuotojas paspruko

Judrioje Panevėžio gatvėje trečiadienio popietę parbloškęs per perėją ėjusią septynmetę ir jos 19-metį brolį, vairuotojas iš įvykio vietos nuvažiavo. Jo paieškas apsunkina tai, kad apie šį įvykį policijos pareigūnai sužinojo tik iš medikų, į kuriuos po valandos kreipėsi nukentėję pėstieji.

Pėsčiųjų perėjoje partrenkęs septynmetę ir jos brolį, vairuotojas nuvažiavo.<br>J. Stacevičiaus asociatyvinė nuotrauka
Pėsčiųjų perėjoje partrenkęs septynmetę ir jos brolį, vairuotojas nuvažiavo.<br>J. Stacevičiaus asociatyvinė nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2013-07-25 12:07, atnaujinta 2018-03-02 15:13

Avarija Klaipėdos-Projektuotojų gatvių sankryžoje įvyko trečiadienį, tarp 13-14 val. Nenustatytos markės automobilis, sukdamas į dešinę, nepraleido degant žaliam šviesoforo signalui į perėją išėjusių dviejų pėsčiųjų ir juos partrenkęs ir nuvažiavo.

Iš karto apie įvykį su mažamete sesute ėjęs 19-metis D. Č. policijai nesusiprato pranešti. Apie perėjoje partrenktus pėsčiuosius pareigūnai sužinojo tik iš medikų, į kuriuos vaikinas su sesute kreipėsi maždaug valandai praėjus po avarijos.

Laimei, automobilio parblokšti pėstieji atsipirko išgąsčiu ir lengvais sužalojimais. Klaipėdos gatvės gyventojui D. Č. nubrozdinti dešinės rankos pirštai ir sumuštas kelias, kartu ėjusiai jo 7 metų sesutei – nubrozdintos abi rankos. Jiems skirtas ambulatorinis gydymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.