Vairuotojo šlapime - trijų rūšių narkotikai

Pakruojo ligoninėje atliktas G.S. patikrinimas mini testu.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 12, 2013, 7:51 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:55 PM

Penktadienį Pakruojyje, Dagilėlio gatvėje patruliuojantis policijos ekipažas pastebėjo automobilį BMW. Pareigūnai nusprendė patikrinti automobilį ir jo vairuotoją.

Prie vairo sėdėjęs 23 metų, Pakruojo rajono, Petrašiūnų kaimo gyventojas policininkams pateikė vairuotojo pažymėjimą bei automobilio dokumentus. Policininkams kilo įtarimų, kad Pakruojo rajono gyventojas gali būti vartojęs narkotinių medžiagų. Paklausus ar vaikinas nėra vartojęs narkotinių medžiagų, G.S. neigė tai daręs.

Pakruojo ligoninėje atliktas G.S. patikrinimas mini testu.

Pasak policijos pranešimo, pirminiais duomenimis, vairuotojo šlapime rasta narkotinių medžiagų - amfetamino, metamfetamino ir marihuanos. Vairuotojas nušalintas nuo tolimesnio transporto priemonės vairavimo, jis paleistas namo. Ar jis iš tikrųjų buvo apsvaigęs, nustatys teismo medicinos ekspertai ištyrę jaunuolio kraujo mėginį.

Nepraėjus nei valandai Pakruojyje, vienoje iš automobilių stovėjimo aikštelių, pareigūnai pastebėjo stovinčius automobilius „Volvo“ ir „Ford“. Nuspręsta pasidomėti, ką veikia automobilyje „Ford“ sėdintys trys asmenys.

Policininkams įvažiavus į stovėjimo aikštelę, iš automobilio išlipęs 35 metų pakruojietis staigiu rankos mostu metė kažką šalia esančio pastato link. Vėliau paaiškėjo, kad jis metė polietileninį paketą su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Paklausus vyriškių kokiu tikslu ir ką jie čia veikia, pastarieji nieko konkretaus paaiškinti nesugebėjo. Tolimesnių įvykių aplinkybių išsiaiškinimui 33 metų Pasvalio rajono, 39 metų Pakruojo rajono ir 35 metų Pakruojo miesto gyventojai pristatyti į policijos komisariatą.

Apžiūrėjus abu automobilius, juose rasta paketų su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama narkotine medžiaga. Vyriškiai sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Pirminis tyrimas parodė, kad visi trys sulaikytieji buvo apsvaigę nuo narkotinių medžiagų.

Pakruojo rajono policijos komisariate dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis atliekamas ikiteisminis tyrimas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.