Policininkus nustebino girtų vyrų sukurta istorija

Policininkams girtų vyrų papasakota istorija nuskambėjo neįtikinamai. Vyrai teigia, kad juos pakelyje paėmęs nepažįstamas vairuotojas mašina trenkėsi į akmeninį atitvarą, po avarijos sėdo į mašiną ir pabėgo, rašo „Lietuvos rytas”.

Policijos patruliai viename gyvenvietės kiemų surado mašiną, kuri buvo atsitrenkusi į akmeninę sieną.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Policijos patruliai viename gyvenvietės kiemų surado mašiną, kuri buvo atsitrenkusi į akmeninę sieną.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2013-08-13 08:46, atnaujinta 2018-03-01 23:48

Informaciją apie du avarijoje Ėriškių kaime (Panevėžio r.) sužalotus žmones policijos pareigūnai gavo sekmadienio vakare. Du neblaivūs jaunuoliai buvo sužeisti nesunkiai.

Jie tvirtino, kad avarijos kaltininko tarp jų nėra. Nukentėjusieji sakė, kad vairuotojas sėdo prie automobilio vairo ir išvažiavo.

Jaunesniajam keleiviui 22 metų Ėriškių kaimo gyventojui D.N. buvo prakirsta galva. Jaunuolis į alkoholio matuoklį pripūtė 2,55 promilės. Jo bendrakeleiviui 27erių M.K. diagnozuota kirstinė lūpos žaizda. Jis irgi buvo neblaivus. Vyresniojo keliautojo organizme užfiksuota 2,22 promilės alkoholio.

Draugai pareigūnams papasakojo, kad eidami žvyrkeliu Ėriškių link jie stabdė pakeleivingas mašinas. Viena jų sustojo. Privažiavęs gyvenvietę, vairuotojas nesuvaldė automobilio ir mašina trenkėsi į akmeninį atitvarą.

Po šio įvykio visi išlipo. Tuo metu nepažįstamas vairuotojas paliko sužeistuosius, pats sėdo į mašiną ir nuvažiavo.

Policijos patruliai viename gyvenvietės kiemų surado mašiną, kuri buvo atsitrenkusi į akmeninę sieną. Tačiau sodybos savininkas aiškino nieko nežinąs, nes mašina yra jo draugo.

Pareigūnams atrodo sunkiai tikėtina, kad to paties kaimo gyventojai gali nepažinoti vieni kitų. Neatmetama versija, kad visi trys neblaivūs vyrai galėjo važiuoti drauge. Tačiau po eismo įvykio buvo sugalvota tokia versija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.