Tragedija Molėtų plente: susidūrus dviem sunkvežimiams ir „Fiat“ žuvo dvi moterys

Molėtų plente įvyko skaudi, žmonių gyvybes nusinešusi avarija - susidūrė du sunkvežimiai ir lengvasis automobilis. Per avariją žuvo dvi lengvuoju automobiliu važiavusios moterys. Nelaimė įvyko šalia įvažiavimo į degalinę „Kvistija“. Lengvasis automobilis buvo visiškai sumaitotas.

Lengvajam automobiliui „Fiat“ pristabdžius ir sukant į kairę, jį iš galo stumtelėjo vilkikas „Scania“.<br>T.Bauro nuotr.
Lengvajam automobiliui „Fiat“ pristabdžius ir sukant į kairę, jį iš galo stumtelėjo vilkikas „Scania“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Aug 22, 2013, 1:53 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:36 PM

Lengvajam automobiliui „Fiat“ pristabdžius ir sukant į kairę, jį iš galo stumtelėjo vilkikas „Scania“, todėl automobilis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su vilkiku MAN.

Smūgis buvo labai stiprus. Žuvo abi „Fiat“ automobiliu važiavusios moterys. Viena jų gimusi 1991 metais. Vilkikų vairuotojai įvykio metu nesusižalojo.

Eismo įvykis Vilniaus apskrities VPK užregistruotas 12 val. 04 min., Kalniuotės pirmajame kaime, Molėtų plento 30 kilometre. Policijos pareigūnams degalinės darbuotoja pranešė, kad Molėtų plente susidūrė du sunkvežimiai ir lengvasis automobilis. Ji pirmoji iškvietė medikus.

Į įvykio vietą išsiųsti policijos ekipažai, greitoji medicinos pagalba ir priešgaisrinė pagalba.

Degalinės „Kvistija“ administratorė teigė mačiusi įvykį: „Avarija įvyko visai šalia, viskas puikiai matosi. Mačiau, kad yra du žuvę žmonės. Mane labai sukrėtė šis vaizdas, negaliu atsigauti“.

Anot darbuotojos, avarijos vietoje dirba dvi ugniagesių-gelbėtojų mašinos, dvi greitosios pagalbos ir vienas policijos ekipažas.

Įvykio aplinkybes ir kaltininkus aiškinasi policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.