Pakaunėje „Audi“ nusirito į griovį, vairuotojas sunkiai sužeistas

Kelyje Kaunas—Rokai—Girininkai apie 17 valandą 40 minučių automobilis „Audi 80“ išlėkė į priešpriešinio eismo juostą, nuslydo į griovį, kelis kartus vertėsi ir pakibo ant krūmo šakų aukštyn ratais.

Nelaimės metu automobilis smarkiai suniokotas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nelaimės metu automobilis smarkiai suniokotas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Aug 25, 2013, 9:25 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:17 PM

Kartu su medikais atvyko gelbėtojai, kurie iš pradžių nupjovė krūmo šakas ir ištraukė vyriškį iš sumaitotos mašinos.

Prie vairo sėdėjo 56 metų Jonavos gyventojas, kuris nuvežtas į Kauno klinikas dėl daugybės viso kūno sužalojimų. Medikai mano, kad pavojus jonaviškio gyvybei negresia, o tikslesnė būklė paaiškės po tyrimų.

„Žmogui labai pasisekė, kad tuo metu nevažiavo mašinos priešpriešinio eismo juosta, nes tuomet susidūrimas būtų tragiškas“, — kalbėjo vienas įvykio liudininkas.

Tyrėjai spėja, kad ties posūkiu „Audi“ dešiniosios pusės ratais užvažiavo ant kelkraštyje esančio žvyro ir tapo nevaldomas.

Vairuotojas spėjo nuspausti stabdžių paminą, nes ant asfalto liko stabdymo metu paliktos padangų žymės.

Atsidūręs šalikelėje automobilis besivartydamas dar skriejo keliasdešimt metrų. Šioje vietoje leidžiama važiuoti 90 kilometrų per valandą greičiu. Maždaug tokiu greičiu ir važiavo jonaviškio mašina.

Pareigūnai mano, kad vairuotojas buvo blaivus, tačiau salone vežėsi kelis butelius alaus, butelį vyno ir degtinės. Nors automobilis kelis kartus vertėsi, jo kėbulas smarkiai sulankstytas, visi gėrimų buteliai liko sveiki.

Kelio atkarpa tarp Rokų ir Girininkų gyvenviečių yra viena pavojingiausių Kauno rajone, mat kelias labai vingiuotas, o automobilių eismas intensyvus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.