Saugaus eismo akcijos persikėlė į prekybos centrus

Lietuvos policija ir prekybos centras „Maxima“ šalyje surengė

Žaidimo forma su vaikais buvo aptarta, kaip saugiai nukeliauti į mokyklą ir kaip yra svarbu laikytis Kelių eismo taisyklių.<br>G.Akavickienės nuotr.
Žaidimo forma su vaikais buvo aptarta, kaip saugiai nukeliauti į mokyklą ir kaip yra svarbu laikytis Kelių eismo taisyklių.<br>G.Akavickienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Sep 23, 2013, 1:11 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:02 PM

Nuotaikingą šventę suorganizavo Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ir prekybos centras „Maxima“. Renginio metu jaunieji eismo dalyviai buvo mokomi saugaus elgesio gatvėje, kelyje ir tamsiu paros metu. Žaidimo forma su vaikais buvo aptarta, kaip saugiai nukeliauti į mokyklą ir kaip yra svarbu laikytis Kelių eismo taisyklių. Policijos pareigūnai priminė svarbiausių kelio ženklų reikšmę. Šioje akcijoje dalyvavo ne tik vaikai, bet ir jų tėveliai. Tad pareigūnai mielai atsakė į tėveliams rūpimus klausimus. Užduotis atlikusius renginio dalyvius apdovanojo policijos bičiulis - Amsis. Dovanėlė - atšvaitas - pasirinkta neatsitiktinai. Dar daug vaikų į darželį, mokyklą eina nesegėdami atšvaito, kuris kelyje gali išgelbėti gyvybę. Tokia saugaus eismo akcija vyks ir kituose šalies miestuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.