Prisilakstė: girtas paauglys su BMW spruko iš dviejų avarijų

Elektrėnuose BMW automobiliu siautėjęs paauglys sugebėjo padaryti bene visus sunkiausius Kelių eismo taisyklių pažeidimus, bet nuo atsakomybės jam išsisukti nepavyks.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-22 19:41, atnaujinta 2018-02-11 19:28

Visą jaunuolio pasivažinėjimą Elektrėnų gatvėmis užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros, o praėjus dviems savaitėms nuo lemtingos nakties jis jau laukia teismo nuosprendžio.

Liepos 6 dieną likus 20 minučių iki vidurnakčio Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyris gavo pranešimą, kad Elektrėnuose apgadintas automobilis BMW, stovėjęs Draugystės gatvėje, o eismo įvykio kaltininkas pasišalino iš įvykio vietos.

Pareigūnams atvykus, liudininkai apibūdino automobilį, nurodė jo valstybinius numerius ir pažymėjo, kad sprukdamas iš įvykio vietos vairuotojas nuvažiavo neįsijungęs artimųjų šviesos žibintų.

Netrukus buvo gautas dar vienas pranešimas, kad Elektrėnuose, Šviesos g., žiedinėje sankryžoje, nuo kelio nuvažiavo ir į smėlio krūvą atsitrenkė BMW automobilis.

Atvykus į įvykio vietą, BMW vairuotojas bandė pabėgti ir buvo sulaikytas dviejų įvykį mačiusių liudininkų. Paaiškėjo, kad tai tas pats automobilis, kuriuo vairuotojas apgadino Draugystės gatvėje stovėjusį automobilį BMW, vėliau Pergalės g. kliudė stovėjusį automobilį „Peugeot 307“, o tada važiuodamas žiedine sankryža nesuvaldęs vairuojamo automobilio nuvažiavo nuo kelio ir įvažiavo į smėlio krūvą.

Pristačius automobilio BMW vairuotoją į komisariatą paaiškėjo, kad tai - šešiolikametis Panevėžio gyventojas, kuris būdamas neblaivus (nustatytas lengvas girtumo laipsnis) ir neturėdamas teisės vairuoti transporto priemones, vairavo BMW su pritvirtintais kitos transporto priemonės valstybinio numerio ženklais ir jam neatlikta valstybinė techninė apžiūra.

Vairuotojas neatsižvelgė į kelio ir važiavimo sąlygas, nesilaikė saugaus atstumo ir atsitrenkė į kitą stovintį automobilį, eismo įvykio metu apgadino du automobilius, apie eismo įvykius nepranešė policijai ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Neatsakingas nepilnametis prisipažino pažeidęs net septynis Kelių eismo taisyklių punktus, o tolesnį jo likimą spręs Panevėžio miesto apylinkės teismas.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.