Akiplėšai BMW X5 vairuotojui - trys smūgiai į galinę dalį

Nieko nestebina faktas, kad vilkiko stabdymo kelias yra gerokai didesnis nei vidutinio lengvojo automobilio. Tai elementarioji fizika. Šio BMW X5 vairuotojui rizikingas jo vairavimas baigėsi gerokai apgadinta visureigio galine dalini.

Vilkiko vairuotoja paerzinti sumanęs BMW X5 vairuotojas gavo tris smūgius į galinę automobilio dalį.<br>Youtube.com nuotr.
Vilkiko vairuotoja paerzinti sumanęs BMW X5 vairuotojas gavo tris smūgius į galinę automobilio dalį.<br>Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 12:07 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:43 AM

Pats incidentas yra ganėtinai painus. Galbūt BMW vairuotojas negalėjo aplenkti sunkvežimio ir kuomet galiausiai atsidūrė priekyje nusprendė jį paerzinti. Visgi sunku suprasti, kodėl jis taip staigiai užkirto kelią kruiziniu greičiu važiuojančiam vilkikui. Taip pat neaišku, kodėl jis taip pasielgė ne vieną, o tris kartus iš eilės.

Sprendžiant pagal tai, kaip ramiai visureigio vairuotojas apžiūrinėjo apgadintą automobilį, galimas ir iš anksto suplanuotos avarijos variantas. Net ir sukčiavimo atveju, užkirsti kelią sunkvežimiui yra labai rizikinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.