Du automobiliai vienoje eismo juostoje – kaip ožiai ant tilto

Šis reto užsispyrimo ir neatsakingo elgesio kelyje pavyzdys buvo užfiksuotas Taivane. Kovodami dėl geresnės vietos eismo juostoje du blaiviai mastyti nesugebantys vairuotojai sukėlė pavojų ne tik sau, bet ir aplinkiniams.

Pati situacija labai primena lietuvių liaudies pasaką apie du ant siauro tilto susitikusius ožius.<br>Youtube.com nuotr.
Pati situacija labai primena lietuvių liaudies pasaką apie du ant siauro tilto susitikusius ožius.<br>Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 11:59 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:33 AM

Pati situacija labai primena lietuvių liaudies pasaką apie du ant siauro tilto susitikusius ožius. Visai nesvarbu, kurio iš automobilių - „Audi RS5 Sportback“ ir „Suzuki Wagon R“ - vairuotojas buvo konflikto iniciatorius, vienam iš jų tiesiog tereikėjo nusileisti.

Ką „pralaimėjęs“ vairuotojas būtų praradęs? Daugų daugiausia keturis metrus eismo juostos. Ir ramiai nuvažiuotų link savo kelionės tikslo.

Vietoje to, jie susirėmė šonais, apsistumdė keldami rimtą pavojų aplinkiniams, o galiausiai viskas baigėsi panašiai kaip toje pasakoje – avarija kraštinėje eismo juostoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.