Į griovį įlėkęs girtas vairuotojas pagalbai susistabdė policiją

Girtas vairuotojas, įlėkęs automobiliu į griovį, ieškojo pagalbos ir stabdė pakeliui pravažiuojančius automobilius.

Girtas vairuotojas nesitikėjo, kad į pagalbą sustojęs automobilis bus pilnas policininkų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas vairuotojas nesitikėjo, kad į pagalbą sustojęs automobilis bus pilnas policininkų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2015, 10:10 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 4:13 PM

Bet kaip jis nustebo, kai į pagalbą sustojo ne kas kitas, o policijos pareigūnų ekipažas.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai sekmadienį vykdė šalies policijos komisariatų ir policijos patrulių veiklos kontrolę.

Specialiomis spalvomis nedažytu tarnybiniu automobiliu pareigūnai važinėjo šalies keliais, tikrino, kaip kelių policijos padalinių pareigūnai vykdo tarnyba, kontroliavo, ar tinkamas policininkų pasiruošimas tarnybai ir jos vykdymas.

Valandą po vidurnakčio pareigūnai buvo Kauno apskrityje, kur avaringumas kelia nerimą, o eismo įvykiai krašto keliuose esant žiemiškoms oro sąlygoms vis nesiliauja šiurpindami.

Važiuodami keliu Aristava-Kėdainiai-Cinkiškiai 25 km, pareigūnai pastebėjo kelyje vaikščiojančius neblaivius vyrus, bandančius stabdyti pravažiuojančius automobilius. Šalikelėje ant šlaito buvo pasikabinęs automobilis „Opel Zafira".

Pareigūnai sustojo prie nuo kelio nuvažiavusio automobilio, o keturi ant kelio buvę vyrai puolė prašyti pagalbos iš griovio ištraukti jų automobilį.

Pamačius, kad automobilyje sėdi uniformuoti policijos pareigūnai, nelaimėliai labai nustebo, nusivylė ir bandė pasišalinti.

Paaiškėjo, kad eismo įvykyje dalyvavo keturi sunkiai apgirtę piliečiai, automobilyje buvo primėtyta pigaus alaus plastikinių butelių.

Vairuotojas bandė aiškintis, kad kelias buvęs slidus, o didžiausias įvykio kaltininkas - alkoholis. Vairuotojas net nebandė neigti vartojęs alkoholį.

Vyrui buvo nustatytas vidutinis, 1,54 promilių girtumas. Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024