Kelininkai perspėja: Vakarų Lietuvoje ir Šiauliuose slidu

Vakarų Lietuvoje ir Šiaulių apskrityje dėl snygio ir pustymo valstybinės reikšmės keliai padengti plonu sniego sluoksniu, provėžoti ir slidūs, trečiadienio rytą pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Vakarų Lietuvoje ir Šiaulių apskrityje dėl snygio ir pustymo valstybinės reikšmės keliai padengti plonu sniego sluoksniu, provėžoti ir slidūs.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Vakarų Lietuvoje ir Šiaulių apskrityje dėl snygio ir pustymo valstybinės reikšmės keliai padengti plonu sniego sluoksniu, provėžoti ir slidūs.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2017, 6:30 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 9:13 AM

Šie keliai yra valomi ir barstomi.

Vidurio ir rytų Lietuvoje bei Alytaus apskrityje dėl šarmos barstomi slidūs pagrindinių kelių ruožai.

Likusioje šalies dalyje magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia drėgnos, vietomis yra sausų kelių ruožų. Keliai jungiantys nedideles gyvenvietes provėžoti, vietomis padengti privažinėtu sniegu, slidūs.

Oro temperatūra siekia nuo 4 iki 8 laipsnių šalčio.

Apsemtas apie 400 metrų kelio ruožas į Rusnę, vandens gylis siekia 40 centimetrų. Lengvųjų transporto priemonių eismas draudžiamas. Lengvuosius automobilius, gyventojus bei keleivius kelia specialiomis transporto priemonėmis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną numatomas snygis, vietomis pereinantis į šlapdribą, pajūryje į lietų. Vakarų Lietuvoje kai kur lijundra, plikledis. Daug kur pustys. Vėjas pietų, pietvakarių, 7–12 m/s, vietomis gūsiai iki 18 m/s. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, rytiniuose rajonuose iki 5 laipsnių šalčio, pajūryje nuo 3 iki 5 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.