Per anksti pradėję švęsti klaipėdiečiai prie vairo sėdo smarkiai apgirtę

Savaitgalį Klaipėdos apskrityje policijos pareigūnams įkliuvo 6 vairuotojai, kurie prie vairo sėdo smarkiai apgirtę. Du iš jų padarė avarijas.

Du smarkiai apgirtę klaipėdiečiai savaitgalį sukėlė skaudžias pasekmes turėjusias avarijas.<br>D. Umbraso asociatyvi nuotr.
Du smarkiai apgirtę klaipėdiečiai savaitgalį sukėlė skaudžias pasekmes turėjusias avarijas.<br>D. Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas ZIABKUS

Mar 13, 2017, 4:00 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 2:58 AM

Lietuvos nepriklausomybės atgavimo šventę per anksti pradėjęs švęsti ir prie vairo sėdęs 28 metų klaipėdietis sukėlė avariją, per kurią buvo sunkiai sužalotas kitos mašinos vairuotojas.

Šeštadienį prieš pietus neblaivus klaipėdietis, vairuodamas „Mercedes-Benz“, į Minijos ir Nendrių gatvių sankryžą nestabdydamas įvažiavo iš šalutinės gatvės ir įsirėžė į pagrindine gatve važiuojantį „Peugeot 306“.

Susidūrimo metu daugybinius kūno sužalojimus patyręs 47 metų „Peugeot“ vairuotojas gydomas reanimacijoje.

„Mercedes“ vairavęs klaipėdietis į alkoholio matuoklį pripūtė 2,50 promilės.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį gatvėje neišsiteko ir 28 metų „Renault Laguna“ vairuotojas – Priestočio ir S.Dariaus ir S.Girėno gatvių sankryžoje savo automobiliu išvartė kelio ženklų stulpus. Vairuotojui buvo nustatytas 1,67 promilės girtumas.

Šeštadienį Lėbartų kaime (Klaipėdos r.) 2,13 promilės įpūtė 40 metų „Ford Mondeo“ vairuotojas. Jis buvo sustabdytas 15 val. Po valandos Mickų kaime (Klaipėdos r.) automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojui buvo nustatytas 2,33 promilės girtumas.

Savaitgalio rekordą pasiekė sekmadienį Kurmaičių kaime (Kretingos r.) automobilį „Opel Vectra“ be teisių vairavęs 35 metų vyras – jam nustatytas sunkus – 2,71 promilės girtumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.