Sniego išbandymo pavasarį buvo per daug – išgelbėjo tik mažas greitis

Magistrale „Via Baltica“ netoli Marijampolės šiandien rytą stipriai sningant mašinos judėjo lėtai, tačiau vairuotojams bėdos nepavyko išvengti – susidūrė trys automobiliai.

Netoli Marijampolės slidžioje magistralėje automobilis susidūrė su sunkvežimiu.<br>Policijos nuotr.
Netoli Marijampolės slidžioje magistralėje automobilis susidūrė su sunkvežimiu.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 21, 2018, 5:03 PM, atnaujinta Mar 30, 2018, 5:06 PM

Apie pusę aštuntos ryto magistrale „Via Baltica“ Kauno link važiuojančio Marijampolės pataisos namų mikroautobuso „Ford Transit“ vairuotojas, pamatęs priekyje stabtelėjusį kitą automobilį, gerokai sumažino greitį.

Po akimirkos į mikroautobuso galą atsitrenkė iš paskos važiuojantis automobilis „Volkswagen Beetle“, kurį vairavo 57 metų moteris.

Po smūgio pastarasis atsidūrė priešpriešinio eismo juostoje ir trenkėsi į 25 metų lenko vairuojamą sunkvežimį „Mercedes-Benz“.

Įvykio liudininkai tvirtino, kad magistralė buvo labai slidi: „Laimė, kad sunkvežimis važiavo gal tik 20 kilometrų per valandą greičiu – kitaip avarija galėjo pasibaigti daug liūdniau.“

Pataisos namų mikroautobusu keli pareigūnai vyko į seminarą Vilniuje. Niekas iš jų nenukentėjo. Po avarijos jie buvo nugabenti į Marijampolę ir į Vilnių išvyko kitu automobiliu.

Į Marijampolės ligoninę buvo nugabenta „Volkswagen Beetle“ vairuotoja Liudvinavo miestelio (Marijampolės sav.) gyventoja. Moteriai lūžo koja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.