Neįtikėtinas vaizdelis vairuotojų akims: patyręs instruktorius net įsignybė, ar nesapnuoja Komentarą pateikė ir savivaldybė

Lietuvos gyventojams greičiausiai teko matyti daug ką, bet penkis kelio ženklus stovinčius vienoje vietoje – retai kam. Nuostabą šie ženklai sukėlė ne tik vairuotojams, bet ir saugaus eismo ekspertui.

Nuostabą šie ženklai sukėlė ne tik vairuotojams, bet ir saugaus eismo ekspertui.<br>Artūro Pakėno nuotr.
Nuostabą šie ženklai sukėlė ne tik vairuotojams, bet ir saugaus eismo ekspertui.<br>Artūro Pakėno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2021, 11:53 AM, atnaujinta Oct 9, 2021, 7:36 AM

Vilniuje veikiančios vairavimo mokyklos instruktorius Artūras Pakėnas ketvirtadienį sostinės Sėlių gatvėje užfiksavo neįprastą vaizdą – pėsčiųjų take stovi net penki kelio ženklai.

Jis šiuo nutikimu pasidalijo su savo feisbuko draugais.

„Į Lietuvą atėjo šviesus rytojus. Remontininkai kelyje sudėjo ženklus. Tiesa, tai ne kelininkai, bet vis tiek malonu. Bet ar matėte kada tokią išsamią ženklų kombinaciją ir, kas svarbiausia, – pastatytas ženklas „Apribojimų pabaiga“. Kosmosas ir tiek! Aš net įsignybiau, ar nesapnuoju“, – rašė A.Pakėnas.

Kiti vilniečiai irgi nesusilaikė nepakomentuoti šio įrašo. Jie rašė, kad greičiausiai ženklus pastatė dėl to, kad pėstieji nevaikščiotų ta vieta. Vienas vyras net parašė, jog į šį komplektą dar trūksta ženklo „Marijos radijas“.

Vilniaus miesto savivaldybės atstovas pranešė, jog šioje gatvėje buvo vykdomi trumpalaikiai darbai – vandentiekio remontas. Šiuo metu ženklų nebeliko.

„Tokiu būdu ženklai negali būti statomi, ženklų statymui galioja reikalavimai ir atitinkami atstumai. Mes susisiekėme su rangovu ir paprašėme, kad ateityje laikytųsi reikalavimų“, – naujienų portalui lrytas.lt akcentavo savivaldybės atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.