Sudėtingos eismo sąlygos vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje

Sekmadienio rytą sudėtingos eismo sąlygos dėl buvusio ir vietomis besitęsiančio snygio bei susiformavusio plikledžio yra vakarų, šiaurės vakarų Lietuvoje, ypač Klaipėdos, Kretingos ir Šiaulių rajonuose. Čia visų valstybinės reikšmės kelių dangos slidžios, padengtos pažliugusio ar puraus sniego provėžomis, sniego sluoksnis vietomis siekia iki 10 cm.

Sudėtingos eismo sąlygos vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sudėtingos eismo sąlygos vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2022, 9:31 AM

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos yra drėgnos arba sausos, tik Radviliškio, Raseinių, Biržų ir Ignalinos rajonuose vietomis provėžų yra ne tik rajoniniuose, bet ir krašto keliuose.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje išlieka provėžoti, slidūs, padengti prispausto sniego sluoksniu, skelbia VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija.

AB „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, Telšių apskrityje snygis, Skuodo rajone pusto, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra – nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio.

Dieną kritulių tikimybė maža. Kai kur plikledis. Vėjas pietų, pietryčių, 4-9 m/s. Oro temperatūra svyruos nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.