Nenustebkite – Kovo 11-ąją įspėja apie galimus viešojo transporto vėlavimus

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną Vilnius kviečia švęsti ir minėti drauge – Kovo 11-ąją vilniečių ir čia besilankančių svečių laukia gausus sąrašas renginių, koncertų, eitynių ir netgi 42 nemokamos ekskursijos 7 kalbomis.

Kovo 11 d. viešuoju transportu bus galima naudotis nemokamai.<br>Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.
Kovo 11 d. viešuoju transportu bus galima naudotis nemokamai.<br>Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2023, 9:50 AM

Kaip ir kasmet, kovo 11 d. viešuoju transportu bus galima naudotis nemokamai. Šią dieną keleiviams nereikės įsigyti bilietų, o turintiems – aktyvuoti komposteryje ar mobiliosiose programėlėse „m. Ticket“ ir „Trafi“.

Autobusai ir troleibusai kursuos pagal įprastus šeštadienio tvarkaraščius, tačiau dėl renginių galimi Gedimino prospektą kertančio ir T. Vrublevskio bei Šventaragio gatvėmis važiuojančio viešojo transporto maršrutų vėlavimai.

Jie paveiks 1G, 3G, 10, 11, 22, 33, 53, 73 ir 88 maršrutų autobusų bei 2, 3, 4, 6, 10, 12 ir 17 maršrutų troleibusų išvykimo laikus.

Kovo 11-osios renginių metu bus eismo ribojimų Kovo 11 d. nuo 7 iki 17 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas Gedimino prospekto atkarpoje nuo A. Goštauto g. iki Gynėjų g. ir Gynėjų gatvės atkarpoje nuo Gedimino pr. iki A. Tumėno g.

Kovo 11 d., visos dienos metu, dėl šventinių eisenų ir renginių bus trumpalaikių automobilių eismo stabdymų Totorių, Liejyklos, L. Stuokos-Gucevičiaus ir Šventaragio gatvėse bei Gedimino prospekte.

Nuo kovo 10 d. 15 val. Iki kovo 11 d. 17 val. bus draudžiamas automobilių stovėjimas Gynėjų gatvės atkarpoje nuo Gedimino pr. iki A. Tumėno g.

Kovo 11 d. taip pat bus draudžiamas automobilių stovėjimas aikštelėse prie Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (Aukų g. / A. Domaševičiaus g.) ir prie Katedros varpinės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.