Marijampolėje atnaujinamos automobilių stovėjimo aikštelės prie daugiabučių namų

Gražių, nauju asfaltu klotų ir patogesnių automobilių stovėjimo aikštelių sąrašą papildė dar dvi – baigtos atnaujinti aikštelės prie K. Būgos g. 4 ir R. Juknevičiaus g. 5 namų, praneša Marijampolės savivaldybė.

Marijampolėje atnaujinamos automobilių stovėjimo aikštelės prie daugiabučių namų.<br>Marijampolės savivaldybės nuotr.
Marijampolėje atnaujinamos automobilių stovėjimo aikštelės prie daugiabučių namų.<br>Marijampolės savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2023, 4:26 PM

Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda džiaugėsi sėkmingai vykdoma programa, pagal kurią gyventojai, prisidėję savo lėšomis, gauna didelę savivaldybės finansinę paramą aikštelių ir kitos infrastruktūros atnaujinimui.

„Tikrai matomas skirtumas, kaip automobilių stovėjimo aikštelės atrodė anksčiau ir kaip jos atrodo dabar.

Atliekant paprastojo remonto darbus, suaižėjęs ir duobėtas asfaltas buvo pakeistas nauju ir lygiu, stovėjimo vietos sužymėtos, o taip pat naujai pakloti ir betoninių trinkelių šaligatviai.

O R. Juknevičiaus gatvės 22 namo gyventojai jau gali džiaugtis nauju šaligatviu ir tvarkingais įėjimais link laiptinių. Estetinis vaizdas pasikeitė neatpažįstamai“, – sakė jis.

R. Juknevičiaus g. 5 aikštelėje atnaujinta beveik 400 kvadratinių metrų asfalto dangos ir paklotas naujas šaligatvis. K. Būgos g. atnaujinta beveik 600 kvadratinių metrų asfaltų dangos ir taip pat paklotas naujas šaligatvis. Kaip kad buvo minėta, R. Juknevičiaus g. 22 atnaujintas šaligatvis ir įėjimai link laiptinių.

Šiais metais taip pat bus atnaujintos automobilių stovėjimo aikštelės prie Kauno g. 80, Sporto g. 22, R. Juknevičiaus g. 110 ir 106, Uosupio g. 5, Kosmonautų g. 6, Dariaus ir Girėno g. 9 daugiabučių namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.