„Nissan“ švenčia jubiliejų: išleis ribotos serijos modelius

„Nissan“ kompanijai per Kalėdas, gruodžio 26 dieną, sukanka lygiai 90 metų. Būtent tada susijungė dvi įmonės – „Tobata Casting“ ir „Nihon Sangyo“. Ši data yra laikoma „Nissan“ kompanijos gimtadieniu ir japonai šią sukaktį nutarė atšvęsti išleisdami net penkių modelių specialiąsias versijas, pasakojama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

Japonai iš „Nissan“ nutarė atšvęsti išleisdami net penkių modelių specialiąsias versijas.<br>Gamintojo nuotr.
Japonai iš „Nissan“ nutarė atšvęsti išleisdami net penkių modelių specialiąsias versijas.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2023, 9:00 AM

Tiesa, visos ribotos serijos mašinos bus perduodamos tik Japonijos rinkoje. Su specialiais ženklais, kad tai 90-mečio jubiliejui skirti automobiliai, bus leidžiami „Nissan Sakura“, „Nissan Leaf“, „Nissan Note“, „Nissan Note Aura“ ir „Nissan Serena“ modeliai.

Simboliška, kad „Nissan“ nutarė išleisti specialias versijas tik elektrą gaminamoms mašinoms. Tai rodo pasiryžimą veikti elektrifikacijos link.

Visi automobiliai bus papuošti bronziniais akcentais tiek išorėje, tiek viduje. Be to, juodai bus nudažyti veidrodėliai ir ratų diskai bei, žinoma, specialūs užrašai bus ir išorėje, ir viduje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.