Žaviems katinėliams reikia namų

Stebėti mažus kačiukus taip miela... Jie lepečkoja, kramto vieni kitiems ausis, ritinėjasi, dar netvirtomis kojomis bando užsiropšti kur aukščiau, auga, mokosi, stiprėja... Mama katė kantriai juos auklėja, kad nepersistengtų, rodo, kaip eiti į dėžutę, kaip ėsti. Į juos žiūrėti - smagiau nei į televizorių ar kompiuterio ekraną, jie čia pat, gyvi, jiems tavęs, žmogau, reikia! Nes vieni vidury žiemos neišgyvens.

Katinėliai nori būti mylimi ir ieško globėjų.
Katinėliai nori būti mylimi ir ieško globėjų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Užmiškytė

Jan 9, 2013, 10:54 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:48 PM

Katė Rebeka pagauta gruodį. Su ja - visai mažuliukai katinėliai, trys sesytės ir broliukas. Jie trumpam apsistojo namų globoje, bet labai laukia naujos. Ko reikia, kad galėtumėt priimti šią šeimynėlę? Rūmai tikrai nebūtini... Reikia šilto kambario kampo, kur galima pastatyti erdvų narvą, laiku duoti ėsti ir tvarkyti dėžutę. Kitkuo katė mama pasirūpins, o kadangi šeimyna globojama VšĮ „Mažoji Liza“, bus pagalba ir su produktais ar veterinarinėm paslaugom. Kai mažyliai paaugs, jie bus dovanojami, o mama katė sterilizuota ir greičiausiai paleista į kiemą.

Gal galite padėti? O gal įsižiūrėjote kurį nors katinėlį ir norėtumėt jį pasilikti, kai užaugs?..  Paskambinkite tel. 8600 14377 arba parašykite info@mazojiliza.lt.  Šeimynėlė įsikūrusi Vilniuje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.