Šiukšlintojai - sugėdinti, aplinkos sergėtojai - apdovanoti

Aplinkos ministerijoje apdovanoti aplinkosauginės akcijos „Nutverk šiukšlintoją“ nugalėtojai. Akcijos metu gamtos apsaugai neabejingi žmonės buvo kviečiami filmuoti, fotografuoti aplinką teršiančius asmenis ar nelegalius sąvartynus bei dalintis nuotraukomis ir vaizdo įrašais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:04 AM

2013 m. spalio mėn. akciją „Nutverk šiukšlintoją“ pradėjo Elektronikos platintojų asociacija (EPA). Akcijos globėja – Lietuvos Respublikos aplinkos ministerija.

Akcijos organizatoriai atrinko 7 pranešimus, kurie buvo informatyviausi ir padėjo aiškiai identifikuoti pažeidėjus arba užterštas teritorijas, kurias reikia sutvarkyti.

Organizatorių prizai atiteko Robertui Šimkūnui, Robertui Bardauskui, Reginai Misiūnienei, Reginai Pakalnienei ir Edvinui Bacevičiui. Šie žmonės įrodė, kad jie neabejingi aplinkai, kurioje gyvena ir supranta, kad tik su visuomenės pagalba įmanoma užtikrinti, kad ateityje šiukšlintojų turėsime vis mažiau ir mažiau.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.