Miestelis liko be vandens, bet valdžiai į tai nusispjaut

Norime išdėstyti mūsų Vėžionių gyvenvietės Prienų rajone problemą. Nuo praėjusių metų lapkričio Vėžionių gyvenvietės vandens vartotojai gyvena nežinioje dėl geriamojo vandens. Anksčiau vandens bokštą, gręžinį ir vandentiekio trasą eksploatavo UAB „Prienų vandenys“. O nuo 2011 m. lapkričio 3 d. viskas perduota Vėžionių žemės ūkio bendrovei tolimesnei eksploatacijai.

Daugiau nuotraukų (1)

Vėžionių kaimo gyventojai

Jul 24, 2012, 2:45 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:44 PM

Tačiau iki šiol Vėžionių bendrovės pirmininkas Almantas Antanaitis ir gyvenvietės bendruomenė niekaip nesutaria dėl tolimesnės eksploatacijos ir vandens tiekimo vartotojams sąlygų, o Prienų rajono savivaldybei visiškai neįdomus šis konfliktas. Gyvenvietė jau savaitė gyvena be vandens. A. Antanaitis nutraukė vandens tiekimą visai gyvenvietei.

Prienų r. savivaldybė ir Jiezno seniūnija pareiškė jog „skęstančių gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas“ ir liepė problemą aiškintis tarp savęs. Tai kam iš viso reikalingos savivaldybės ir seniūnijos bei apskritai visa valdžia, jei jie neatstovauja savo rinkėjams?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.