Paaugliai šokiruoti: gavo leidimą statyti suoliuką, bet jis nugriautas

Norime papasakoti mūsų kiemo Vilniaus Šnipiškių rajone paauglius sukrėtusią istoriją. Vasaros pradžioje Kalvarijų g. 194-192-176 namų kieme susikūrė paauglių grupė, kuri nutarė įgyvendinti socialinį projektą - pasistatyti kieme 2 suoliukus, kad galėtų pasėdėti ir dalyvauti paauglių programoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Raimundas Leugaudas

Jul 24, 2012, 10:14 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:59 PM

Kadangi žinojome, kad apie viską, kas vyksta Šnipiškėse, turi žinoti Šnipiškių seniūnas, paprašėme jo leidimo. Leidimas buvo gautas 2012 m. birželio 6 d.

Kaip paaugliai birželio 9 dieną pastatė kieme 2 suoliukus - užfiksuota nuotraukose. Visą mėnesį suoliukai stovėjo ir išlaikė daug išbandymų: ant jų šokinėjo vyresnieji paaugliai, sėdėjo stori dėdės.

O štai liepos 18 d. atėjo kiemsargis ir iškasė suoliukus, aiškindamas, kad gavo įsakymą (iš ko - neaišku). Paaugliai susirūpinę puolė aiškintis, kodėl gadinamas jų darbas, nes iš suoliukų liko tik 4 duobės (paaugliai medžiagas išgelbėjo).

Reikalaujame teisingumo! Nejau pakanka vieno ar keleto kaimynų skundų, kad iškart būtų vykdomas toks sprendimas? Įdomu, ar tai tikrai vien tik kaimynų iniciatyva, ar patvirtintas nurodymas iš savivaldybės, ar kitos ūkį administruojančios įstaigos?

Šnipiškių paauglių vardu - Raimundas Leugaudas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.