Už švarų futbolą!

Pagaliau prasidėjo Lietuvos futbolo apsivalymas. O gal valymas? Tik ar ne per vėlai susigriebėm? Kas vis dėlto valdo tą musu futbolą? O gi eiliniai banditėliai. Iš Kauno, Vilniaus. Retas futbolo mėgėjas nežino, kad mūsų futbolas ne tik prasčiausias Europoje, bet ir pats nešvariausias.

Kaip galima rinkti į tokį postą žmogų - J. Kvedarą, kuris siejamas su daktarais, yra įtartas kitais kriminaliniais nusikaltimais? M. Patašiaus nuotr.
Kaip galima rinkti į tokį postą žmogų - J. Kvedarą, kuris siejamas su daktarais, yra įtartas kitais kriminaliniais nusikaltimais? M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2012, 3:36 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:47 PM

Kas už tai atsakingas? Kodėl visi dienraščiai rašo apie Juliaus Kvedaro ryšius su nusikaltėliais, o kur žiūri mūsų prokuratūra? Negi rimtai jie tokie visagaliai? Kaip galima rinkti į tokį postą žmogų, kuris siejamas su daktarais, yra įtartas kitais kriminaliniais nusikaltimais?

Keista ta teisėsauga. Turi įtarimų - griebk diedą už ragų ir ant 24 parų. Aiškinkitės, tirkite.

Po J. Kvedaro nušalinimo yra pokyčių ir Kauno futbolo akademijos maniežo stadione. Tik, deja, tie pokyčiai ne į gerą pusę. Pasirodo, maniežo vadovybė pakele nuomos kainas futbolo treniruotėms. Ir kas nukentėjo? Ogi mūsų mažieji futbolininkai. Galbūt būsimieji čempionai.

Susisiekus su vaikų treneriu buvo pasakyta: „Ieškosim kitu vietų treniruotis“.

Manau, gali po truputį numirti mūsų maniežas. Aišku, su kažkieno pagalba.

Reikia keisti visą tą irštvą iš pagrindų ir kad ją bent kurį laiką kontroliuotų atitinkamos struktūros. Gal tada, po 5 ar daugiau metų, bus daugiau tokių žvaigždžių kaip Stankevičius, Šernas, Danilevičius...

Už švarų futbolą!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.