Po rinkimų problemas kirpsime, vaišinsime ir įmesime į krepšį

Galėčiau suprasti, kuo gali būti naudingas kunigas Seimui, ten nusidėjusiųjų daug. Padarei kažką negera, kunigui išpasakoji ir važiuoji ramus namo barščių srėbti. O kuo gali būti naudinga kirpėja su viduriniu išsilavinimu, bufetininkė, "buratinas" (vidurinis išsilavinimas)?

Į Seimą buriasi naują politikos klounų pamaina. 123rf. asociatyvi nuotr.
Į Seimą buriasi naują politikos klounų pamaina. 123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mindarazmis

2012-09-18 14:47, atnaujinta 2018-03-16 17:22

Netgi labai pamąstęs sugalvojau, kuo gali pasitarnauti realiai netgi 12 klasių nebaigę krepšininkai. Jie tikriausiai pakliuvę į Seimą bandytų gerinti sąlygas nuteistiesiems.

Galbūt tai yra būdas sumažinti Seimo narių skaičių?  Išrenkame keletą protingų seimūnų, o likusias kėdes užpildome kirpėjomis, padavėjomis, elektrikais, muzikantais, juokdariais...

Tiesa, rinkėjui patogiau butų, jeigu jie priklausytų vienai partijai, tarkime "Raudonų užpakalių partijai" arba "Mažai pasimokiusiųjų partijai". Dar tada pridėčiau prostitutę į šią partiją, kad kunigui nusidėjusiųjų būtų daugiau ir būtinai -  taksistą ar net keletą, kad girtiems Seimo nariams nereikėtų daryti avarijų ir užimti vietų ligoninėse prasiblaivymui.

Manau, po šių Seimo rinkimų mums jokios krizės nebus baisios. Visas iškilusias problemas mes tiesiog apkirpsime, pavaišinsime kava, pajuokinsime ir įmesime į krepšį.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.