Dvi dienos vilniečių nervų parduotos už 1750 litų

Kaip save vertini, taip ir atrodai. Šį posakį pritaikyčiau Vilniaus miesto savivaldybei, vilniečių laiką ir nervus pardavusiai už varganus 1750 litų. Būtent tiek į Vilniaus savivaldybės kišenę įkrito iš reklamos, dvi dienas filmuotos priešais Vyriausybę Gedimino prospekte, kūrėjų.

Dėl reklamos filmavimo darbų Gedimino prospekte driekėsi automobilių eilės, mat filmavimo darbai vyko ir spūsčių piko valandomis.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Dėl reklamos filmavimo darbų Gedimino prospekte driekėsi automobilių eilės, mat filmavimo darbai vyko ir spūsčių piko valandomis.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda

2012-10-07 20:34, atnaujinta 2018-03-16 07:08

Praėjusį trečiadienį ir ketvirtadienį nuo pat ryto Gedimino prospekte klausėmės „vienas, du, trys, žygiuojamam“, „stop“ ir „filmuojam“. Savo akimis mačiau, kaip dėl šių reklamos filmavimo darbų driekėsi automobilių eilės, mat filmavimo darbai vyko ir spūsčių piko valandomis. Dažnam teko pavėluoti į susitikimą, nes niekaip nepavyko laiku pajudėti iš taško A į B.

Nesupraskite manęs klaidingai - nesu megztoji beretė, nesu prieš, kad mūsų mieste būtų filmuojami filmai, siužetai, reklamos. Tačiau mane stebina, kad komerciniams tikslams savo prestižą ir laiką parduodame taip pigiai!

Pastarosios reklamos kūrėjai neslėpė, kad Vilnius reklamai, kuri bus rodoma Ukrainoje ir Rusijoje, pasirinktas, nes čia pigu.

Įkainiai tokie: 1 renginio valanda kainuoja 80 litų. Jei stabdomas eismas senamiestyje ir naujamiestyje – 150 litų už valandą. Jei renginys su eismo stabdymu vyksta kituose Vilniaus rajonuose, valanda kainuoja 100 litų.

Tokias kainas įsivaizduočiau provincijoje, bet ne pačioje Vilniaus širdyje!

Man nuomone, prestižinę Vilniaus vietą reklamai išnuomojusi, vilniečių laiką ir nervus dviem dienoms parduodanti Vilniaus savivaldybė praleido progą papildyti kiaurą savo biudžetą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.