Jauna, sterilizuota, švelni trispalvė trokšta surasti namus!

Ši istorija prasidėjo vos prieš metus Antakalnio mikrorajone, kai prie garažų apsigyveno meili, jauna, trispalvė gražuolė. Kad parodytum šio įvykio tikrąsias spalvas, vertėtų paminėti, kad katytė ne šiaip sau apsigyveno. Ji buvo tiesiog išmesta, palikta, atstumta.

Jei tik nuotraukomis, žodžiais ar tekstu būtų galima perteikti, kokią šilumą ir ramybę skleidžia ši katytė, neabejojame, kad ji pavergtų net ir visiškai surambėjusią širdį.<br>VšĮ Naminukai nuotr.
Jei tik nuotraukomis, žodžiais ar tekstu būtų galima perteikti, kokią šilumą ir ramybę skleidžia ši katytė, neabejojame, kad ji pavergtų net ir visiškai surambėjusią širdį.<br>VšĮ Naminukai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

"Naminukai"

Oct 9, 2012, 11:00 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:16 AM

Nepageidautinas katytės nėštumas, šeimininkų kelionė į užsienį, naujas šeimos narys? Tai gali būti viena iš dažniausiai įvardijamų priežasčių, dėl ko ši puiki trispalvė tapo nepageidaujama savo namuose. Bet dabar tai jau nesvarbu. Svarbu tik viena: kad nenumaldomai artinasi šalčiai, o jauki, naminė katytė gyvenimui lauke yra visiškai neprisitaikiusi.

Neseniai ši žavi spalvotoji susilaukė trijų atžalų. Garaže dirbantys vyrai sakosi, kad vieną kačiuką priglaudęs kažkoks žmogus, kitas tiesiog dingo, o trečiajam suskubome padėti mes (dabar pagrandukė jau turi namus). Bet kur dėtis nelaimingai mamytei?

Tenka pripažinti, kad žmonės daug mieliau priglaudžia mažylius, kurių snukučiuose dar meiliai atsispindi naivumas. O ką daryti toms, kurios paaugo? Kurios tokios pat meilios, geros ir švelnios tik jau per didelės pelnyti kažkieno simpatijas?

Jei tik nuotraukomis, žodžiais ar tekstu būtų galima perteikti, kokią šilumą ir ramybę skleidžia ši katytė, neabejojame, kad ji pavergtų net ir visiškai surambėjusią širdį. Katytę sterilizavome ir tikime, kad jos tolimesnis gyvenimas turi tekėti ramia vaga, kažkieno jaukiuose namuose. Bet kur tie namai?

Mielas šeimininke, kad ir kur būtum, atsiliepk, jei Tavo namuose ir širdyje yra kertelė šiai nuostabiai trispalvei 8 648 30077 (VšĮ „Naminukai“), 8 699 23680 (globėja Ramunė) Vilnius. Atsiradus rimtiems pretendentams iš kito miesto, organizuotume katytės transportavimą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.