Bendrabučio kare - nauji ginklai: studentai skundžiasi naktinėmis sirenomis

Štai kokia situacija su Saulėtekio al. 3-iame bendrabutyje, kurį administruoja „Economus“. Čia ne tik viduryje nakties kaukia sirena, kuri neišjungiama kelias valandas ir nusibodęs garsas verčia imtis kitokių priemonių, bet ir viduryje nakties laisvai galima patekti į bendrabutį.

VGTU studentų ir bendrabučius administruojančios bendrovės viešas karas prasidėjo, kai ši aprodyti bendrabučių pasikvietė žurnalistus. Šie išvydo pro langus mėtomus televizorius ir kitokią netvarką.<br>T. Bauro nuotr.
VGTU studentų ir bendrabučius administruojančios bendrovės viešas karas prasidėjo, kai ši aprodyti bendrabučių pasikvietė žurnalistus. Šie išvydo pro langus mėtomus televizorius ir kitokią netvarką.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gita Sinkūnaitė

Nov 14, 2012, 4:12 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:58 AM

Kaip matote filmuotoje medžiagoje, durys, esančios prie turniketų, pro kurias įeinu, atrakintos, ir laisvai į vidų gali patekti bet kas. O tas duris gali atrakinti tik „Economus“ darbuotojai, nes tik jie turi tam skirtas korteles, studentai turi įeiti pro turniketus.

Be to, kyla klausimas, kur budintysis, sargas ar dar kažkas, kas prižiūri tvarką? Tikriausiai akivaizdu, kad tokio žmogaus nėra.

Taip pat kodėl niekas neišjungia sirenų arba nereaguoja į jas? Kaip elgtis gaisro atveju? Kada žinoti, jog pavojus tikras, jei sirenos kaukia 2-3 kartus per savaitę.

Taigi ar jums vis dar atrodo, kad mes gyvename saugiai ir skundžiamės nepagrįstai?

***

„Bendraukime“ primena, kad VGTU studentų ir bendrabučius administruojančios bendrovės viešas karas prasidėjo, kai ši aprodyti bendrabučių pasikvietė žurnalistus. Šie išvydo pro langus mėtomus televizorius ir kitokią netvarką.

Netrukus atsakomąjį šūvį paleido studentai - žiniasklaidai išplatino informaciją ir nuotraukas, liudijančias, kad į bendrabučius gali patekti bet kas, net ir benamiai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.