Prezidentė elgiasi kaip iš smėlio dėžės išvytas vaikas

Vakarykštis prezidentės Dalios Grybauskaitės nepasirodymas Seime, kur prisiekė nauji parlamentarai, man buvo paskutinis kantrybės lašas. Kokią politinę kultūrą, valstybės valdymo įgūdžius ji demonstruoja?

Kirba nuojauta, kad čia dar ne pabaiga. Kad sulauksime naujų D. Grybauskaitės kaprizų apraiškų.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Kirba nuojauta, kad čia dar ne pabaiga. Kad sulauksime naujų D. Grybauskaitės kaprizų apraiškų.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas L.

Nov 19, 2012, 1:47 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:44 AM

Nesu naujosios valdančiosios daugumos šalininkas ir pats nenoriu, kad valdžioje būtų Darbo partija. Tačiau tai, kas vyksta mūsų šalyje, jau tikrai primena mūsų kaimyninę valstybę. Nejučiomis imi sutikti su Arūnu Valinsku, kuris prezidentę šiomis dienomis pavadino J.E.Grybašenka, o dar seniau - įsižeidusia boba ar kažkaip panašiai.

Kartu prezidentė jau elgiasi kaip iš smėlio dėžės išvytas ir dėl to labai įsižeidęs vaikas, kuris dar ilgai neis žaisti su tais netikėliais vaikais į kiemą...

Netikiu, kad tokiais kaprizais pavyks paveikti būsimąją Vyriausybę. Aišku, ji visomis išgalėmis kaišios jos nariams pagalius į ratus. Tačiau kam iš to bus geriau? Juoba kad netrukus Lietuva pirmininkaus Europos Sąjungai...

Kita vertus, kirba nuojauta, kad čia dar ne pabaiga. Kad sulauksime naujų D. Grybauskaitės kaprizų apraiškų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.