Balsavimas: ką per M.A.M.A apdovanojimus iškrės E. Dragūnas?

Ką šiemet iškrės Egidijus Dragūnas M.A.M.A. apdovanojimų metu? Šį savaitgalį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks antrieji M.A.M.A. lietuviškos muzikos apdovanojimai. Vieniems intrigą kelia nominacijos, kitiems susidomėjimą skatina pasirodymai, o atsiranda ir tokių, kurie bando nuspėti skandalus, kurie įvyks ceremonijos metu. Vienas „Facebook“ puslapis, raginantis vienytis atlikėjo Egidijaus Dragūno, geriau žinomo kaip SEL, muzikos nemėgstančius žmones, paskelbė apklausą, kurioje kviečia savo gerbėjus balsuoti už tai, ką šį kartą iškrės skandalingasis SEL.

E. Dragūnas pernykščiuose apdovanojimuose M.A.M.A.<br>p. Mantauto nuotr.
E. Dragūnas pernykščiuose apdovanojimuose M.A.M.A.<br>p. Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eligijus Kuopa

Jan 9, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:39 PM

Pabandėme apžvelgti NemėgstuSEL puslapio administratorių pateiktus variantus. O jų būta nemažai ir įvairių. Pats pirmas apklausos pasiūlymas, kad SEL`as mes statulėlę į publiką. Iš karto atsiranda vieta interpretacijai. Gal puslapio kūrėjai turėjo omeny, kad Egidijus svies pernai gautą statulėlę, o gal tikisi, kad ją gaus ir šiemet? Bet kokiu atveju, tikriausiai, nieko nenustebintų toks atlikėjo išpuolis, kuris akivaizdžiai įkvėptas E. Dragūno pomėgio mėtyti mikrofonus į publiką.

Kitas pasirinkimas, kad SEL`as iškeiks Mantą Petruškevičių. Šis variantas labiau tikėtinas, nes Juozas Statkevičius jau gavo vieną tokį akibrokštą pernai. Bet sunku prognozuoti, kad šių dviejų personų akistata įvyktų, jei ne ant scenos, tai bent už jos.

Atsiminus dar ne seną įvykį, kai E. Dragūnas atsisakė pripažinti savo vaiką, o paskui persigalvojo, galima būtų balsuoti už trečią parinktį „SEL paskelbs, kad jaunoji dainininkė GJan laukiasi jo vaiko ir iškart viešai jo išsižadės“. Turbūt labiausiai su realybe besikertantis teiginys, nors jei jis išsipildytų, skandalas, tikriausiai užvirtų pats didžiausias.

Toliau seka eilė variantų, kam E. Dragūnas trenks per galvą su bokalu. Pirmiausia galime rinktis M. Jankavičių. Pretekstas? Na, kad ir pavydas už gautą vaidmenį filme „Tada Blinda. Pradžia“. Juk žinome kaip SEL`as mėgsta filmuotis. Jei po ranka nepasimaišys Mantas, būtų galima jėgas išbandyti ant Donato Montvydo. Čia jau priežasčių, kiek tik nori: pavydi jaunystės, šlovės Eurovizijoje, gero balso.

Vienas įdomiausių pasirinkimų šioje apklausoje, tai galimybė SEL`o bokalo jėgą pajusti Jurgai. Dėl ko ši, geriausia atlikėja pretenduojanti tapti dainininkė, galėtų nusikalsti Egidijui, galime tik spėlioti.

Na, ir galiausiai paskutiniai du variantai, pranokstantys visus kitus. Viename siūloma įsivaizduoti kaip SEL`as išbėga į sceną vidury BIX pasirodymo, atkemša šampaną, necenzūriškai visus pasiuntęs, trenkia su buteliu Samui per galvą. Panašu, kad išmonės SEL`o nefanų klubui netrūksta.

Tačiau daugiausiai balsų kol kas sulaukęs variantas yra, kad susinervinęs dėl to, jog renginyje per daug garso ir per daug šviesų, E. Dragūnas trenks pats sau su bokalu per galvą. Atrodo, kad chrestomatine SEL`o fraze tapusi „daug garso ir daug šviesų“ laimės šiuos rinkimus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?