Lietuvos interneto komentatoriai yra neišprusę rasistai

Lietuvoje, kaip ir kitose šalyse, rasismo kurstymas yra baudžiamas dalykas. Aš kiek mokėdamas prisidėsiu prie Viktoro Diawaros kovos prieš rasizmą, prieš internetinį rasizmą. Įdomiausia tai, kad technologija, kuri leidžia jums naršyti internete ir komentuoti interneto turinį, yra stebima ir fiksuojama. Jei jūs manote, kad galite anonimiškai parašyti kažkokią žinutę, kažkokį rasistinį ar kitokį įžeidimą bei likti nenubusti - jūs klystate.

Aš kiek mokėdamas prisidėsiu prie V. Diawaros (nuotr.) kovos prieš rasizmą, prieš internetinį rasizmą.<br>R. Neverbicko nuotr.
Aš kiek mokėdamas prisidėsiu prie V. Diawaros (nuotr.) kovos prieš rasizmą, prieš internetinį rasizmą.<br>R. Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vygintas Varnas

Jan 17, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:41 PM

Už tokius dalykus atsakingoms institucijoms tokius kaip jūs, menki rasistai, sugaudyti yra vienas juokas.  Jūs niekada nebuvote ir nebūsite protingi, jei leidžiate sau viešai įžeidinėti žinomus žmones, jų šeimas už tai, kokie jie yra. Lietuva niekada nesididžiavo ir nesididžiuos tokiais žmonėmis, o panorėjus ji jus nubaus. Gėda man už jus, lietuviai rasistai, gėda. Jūs esate tautos gėda, ir tai žinokite.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.