Pageidavimų koncertai: kas pakeis nusibodusią plokštelę?

Taip, matyt, ir daroma. Atsiranda nuolatiniai atlikėjai, kuriems pradėjus dainuoti, paprastam žiūrovui tenka perjungti kanalus, arba iš jungti televizorių.

Daugiau nuotraukų (1)

Kazys Antanaitis

2013-03-21 14:03, atnaujinta 2018-03-09 14:06

Televizijos darbuotojai, šios laidos rengėjai gali teigti, kad V. Šiškausko ir kitų dainavimo ir muzikavimo „rekordininkų“ pasirodymo reikalauja sveikinimus užsakantys žmonės. Taip, iš dalies galima būtų ir su tuo sutikti. Yra tokių laiškų, kuriuose nurodoma po sveikinimo atlikti to ar kito atlikėjo dainą.

Tačiau kadangi kažkada dirbau televizijoje, bendravau su minėtų koncertų rengėjais, tai žinau, kad daugiau kaip pusė sveikintojų savo laiškuose prašo tik atlikti muzikinį kūrinį. Kai kada dar prideda: parinkite savo nuožiūra. Tokie prašymai pageidavimų koncertų rengėjams tik atriša rankas. Kam jiems vaikščioti į fonoteką, raustis joje, kai senų, jau nuskambėjusių koncertų muzikiniai įrašai yra po ranka? Belieka juos tik naujai sugrupuoti ir darbas... atliktas.

Taip, matyt, ir daroma. Atsiranda nuolatiniai atlikėjai, kuriems pradėjus dainuoti, paprastam žiūrovui tenka perjungti kanalus, arba iš jungti televizorių.

Tokių klausytojų, kaip aš, yra jau daug. Jie tik kraipo galvą, nesuvokdami, kaip taip galima, ir kaip taip atsitinka.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.