Kaimynai nesutramdo girtuokliaujančios ir langus daužančios moters

Prašome patarimo. Gyvename Vilniuje, Minties gatvėje, esančiame daugiabutyje ir turime girtaujančią kaimynę. Ne kartą dėl jos kvietėme policiją. Ir ji turi daugybę baudų. Bet „neturi“ jokio turto, nes viską perrašė sūnums.

Girtuokliaujanti kaimynė jau savaitę gyvena išdaužtais langais: balkono durų ir virtuvės stiklų nėra. Šildom orą.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Girtuokliaujanti kaimynė jau savaitę gyvena išdaužtais langais: balkono durų ir virtuvės stiklų nėra. Šildom orą.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

Mar 22, 2013, 9:35 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:51 PM

Jau tapo įprasta, kad ryte išėjus iš laiptinės po langais randi išmestų įvairiausių daiktų: drabužių, vazonų, maisto ir kt. Gerti turi už ką, be to, jei pro langą skraido kiaušiniai, mandarinai ir riestainiai, vadinasi, pinigų kaimynė turi.

Negana to, kaimynė po laiptinę laksto vienais apatiniais, lipa laiptais su metaliniu strypu daužydama kiekvieną laiptą, taip pat - radiatorius. O dar visokios muštynės, stiklų mėtymas pro langą ir t. t. Baisu, kad mėtydama daiktus ko nesužeistų.

Rašau ir dėl to, kad ta kaimynė jau savaitę gyvena išdaužtais langais: balkono durų ir virtuvės stiklų nėra. Šildom orą.

Namo vadybininkė sako, kad nelabai ką čia galime padaryti: parašysi kokį raštą, bet kas iš to - privati nuosavybė.

Ką dar galime padaryti?

***

Vilniaus apskrities VPK Viešųjų ryšių skyriaus komentaras:

„Vilniaus policija tikrai pažįsta šią moterį. Nuo 2012 m. sausio iki 2013 m. kovo ji yra bausta septynis kartus: už vairavimą išgėrus, nedideles vagystes, chuliganizmą. Tačiau ši moteris susimoka administracines baudas. Nėra susimokėjusi tik paskutinės jai paskirtos 160 litų baudos.

Ši vilnietė galėjo būti nubausta ir daugiau kartų, tačiau liudininkai paskutinę akimirką atsisakydavo teikti parodymus. Kaimynams patariame ryžtingiau spręsti problemą, kreiptis į policiją ir teikti liudijimus. Galbūt baudų dažnumas privers šią moterį suvokti, kad nusižengti neapsimoka.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.