Kodėl ministras D. Barakauskas savinasi svetimus darbus?

Vidaus reikalų ministro Dailio Barakausko nekompetencija ir visiškas vadovaujamos srities neišmanymas kuo toliau, tuo labiau ryškėja. Siūlau jums pasižiūrėti kovo 21 d. spaudos konferencijos, skirtos Vyriausybės darbo šimtadieniui Vyriausybėje vaizdo įrašą. Negana to, kad D. Barakauskas šnekėjo visiškas tuštybes, tai jis dar ir pasisavino svetimus darbus.

Kalbėdamas apie Valstybės tarnybos departamento prie VRM pertvarkymą į Vyriausybės įstaigą D. A. Barakauskas tai apibūdino kaip savo ir naujosios Vyriausybės per 100 dienų atliktus darbus.<br>V. Balkūno nuotr.
Kalbėdamas apie Valstybės tarnybos departamento prie VRM pertvarkymą į Vyriausybės įstaigą D. A. Barakauskas tai apibūdino kaip savo ir naujosios Vyriausybės per 100 dienų atliktus darbus.<br>V. Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skaitytojas

2013-03-22 12:08, atnaujinta 2018-03-09 12:32

Kalbėdamas apie Valstybės tarnybos departamento prie VRM (jis jį dėl nesusivokimo įvardino jį kaip Valstybės valdymo departamentą), pertvarkymą į Vyriausybės įstaigą, t.y. atskyrimą nuo VRM, jis tai apibūdino kaip savo ir naujosios Vyriausybės per 100 dienų atliktus darbus.

Tačiau ministras tikriausiai visiškai nesigaudo ministerijos reikaluose, nes Vyriausybės nutarimas dėl Valstybės tarnybos departamento pertvarkymo į Vyriausybės įstaigą priimtas pernai spalio 31 d., jo Nr. 1323. Pasirašė šį nutarim1 tuometis ministras pirmininkas Andrius Kubilius ir vidaus reikalų ministras Artūras Melianas. Štai taip naujoji Vyriausybė savinasi senosios darbus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje