R. Morkevičiaus nokautuotos merginos sesuo: „Kaune vaikšto neprognozuojama žudymo mašina“

Merginai sudaužytas veidas, nosis, lūpa, dantis, sutrenktas sprandas, nustatytas smegenų sutrenkimas, prireikė psichologo pagalbos.

Bušido čempionas R. Morkevičius Kauno senamiestyje spyrė pro šalį ėjusiai merginai.<br>A. Barzdžiaus nuotrauka iš archyvo.
Bušido čempionas R. Morkevičius Kauno senamiestyje spyrė pro šalį ėjusiai merginai.<br>A. Barzdžiaus nuotrauka iš archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

Nukentėjusios merginos sesuo

2013-03-27 09:01, atnaujinta 2018-03-09 06:40

Penktadienio vakarą, apie 22 val., Kauno senamiestyje, Vilniaus g., aš (35 m.), mano draugė (32 m.), sesė (20 m.) ir dukra (12 m.), ėjome namo iš kavinukės, tačiau šalia kavinės „P-Jazz“ išėjęs parūkyti išgėręs vaikinas griebė sesei už užpakalio, jai atsisukus į jį, jis profesionaliai ir techniškai spyrė jai iš kojos į veidą, ji atbula krito ant senamiesčio grindinio, prarado sąmonę.

Merginai sudaužytas veidas, nosis, lūpa, dantis, sutrenktas sprandas, nustatytas smegenų sutrenkimas, prireikė psichologo pagalbos.

Mes atsidūrėme ne laiku ir ne vietoje... Juk tokį patį smūgį galėjo gauti ir šalia ėjusi 13-metė mano dukra...

Puolėme skambinti į policiją, o R. Morkevičius - bėgti, vijomės jį, bet jis paspruko. Kaip vėliau sužinojome, tik dėl policijos puikaus darbo ir vieno vaikino, kuris padėjo R. Morkevičių gaudyti ir jį atpažinti, spardytojas buvo sugautas - pasirodo, tai - ne šiaip gatvės vaikis, o 31 metų buvęs bušido čempionas! Darantis gėdą šiuo metu sportuojantiems vaikinams bei visiems vyrams.

Ar jau priėjome tokį lygį, kad galime spardyti veidus pro šalį einančioms moterims? Žemas lygis, ir tai nebe pirmas jo užpuolimas. Vadinasi, Kaune vaikšto neprognozuojama žudymo mašina, kuri turi stiprius raumenis, atitrankytą galvą ir neturi širdies.

Šį kartą nukentėjusioji pasveiks, bet tik laiko klausimas, kada įvyks kitas jo nokautas gatvėje ir kam - vaikui, merginai, močiutei?

Jis buvo sulaikytas areštinėje dviem paroms, apklaustas ir paleistas, jam gresia bauda. Labiausiai norisi, kad jam grėstų didžiulė gėda. Kokios jam reikia dar pamokos, kad sustotų?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.