Klaipėdiečiai, atstatykime Smiltynės sveikatingumo taką neišleisdami nė lito

Brangūs Klaipėdos žmonės! Ar kada susimąstėte, ką galite duoti savo miestui? Ar pamenate apie kažkada Smiltynėje veikusį sveikatingumo taką? Dabar turite puikią progą atkurti dalelę istorijos, padaryti gerą darbą ir ilgam įsiamžinti tarp pilietiškiausių miesto žmonių.

Daugiau nuotraukų (1)

Ugnė Rakauskaitė

Apr 12, 2013, 2:56 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:51 AM

Klubas „MES GALIM“ kviečia visus pilietiškus klaipėdiečius - vyrus ir moteris, jaunus ir senus, visas jaunimo organizacijas, ir ne tik jaunimo, visuomeninius aktyvių žmonių judėjimus prisidėti prie projekto „Atstatykime Smiltynės sveikatingumo taką, neišleisdami nė lito“.

Projektas jau įpusėjo, paruošti visi brėžiniai, gauti visi reikalingi leidimai, taip pat medžiagos sporto įrengimams. Belieka kibti į darbą ir padaryti. Todėl reikia visų Klaipėdą ir Smiltynę mylinčių žmonių pagalbos atliekant gamybos darbus.

Ką reikės daryti? Pjauti, tvirtinti, šlifuoti, obliuoti, surinkti ir pastatyti Smiltynės sveikatingumo take suprojektuotus sporto ir laisvalaikio įrenginius iš medžio. Turime dirbtuves, medžiagas, tačiau trūksta jūsų visų pagalbos - rankų darbo. Todėl kviečiame jus prisidėti ir parodyti, kaip mylite savo miestą, o taip pat įrodyti visai Lietuvai, kad gerus darbus ir savo krašto aplinką kuria patys žmonės!

Burkitės į grupes, kvieskite draugus, kolegas, pažįstamus ir registruokitės jau dabar! Registruokitės klubo „MES GALIM“ projektų skyriuje tel. 864560005 arba el. paštu projektai@mesgalim.info.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.