Pulkit, bet ne Birutę!

Konservatoriai pamiršo, kaip buvo prisidirbęs jų buvęs Ūkio  ministras Dainius Kreivys. Jei jau jis buvo toks geras verslininkas, kad paėmė jį į ministrus, tai pareigų netekęs turėjo eiti vėl verslininkauti. Bet ne, trynėsi  Andriaus Kubiliaus patarėju, o dabar ir į Seimą pateko, nes, aišku, kad iš jo - nei verslininko, nei ministro. Kaip iš ožio - nei pieno, nei vilnos. Jei jau žmogus tik į Seimą betinka, tai jau iš jo tiek ir naudos.

Birutė Vėsaitė.<br>R. Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Birutė Vėsaitė.<br>R. Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Antanas 123

May 23, 2013, 6:41 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:43 AM

Prisiminkim tokį Antaną Bosą. Pabuvo vieną kadenciją Seime ir grįžo vėl į verslą. O kiek buvusių verslininkų tik Seime ir trinasi. Arba tokių  profesorių kaip Kęstutis Glaveckas (buvęs LKP CK sekretorius, dabar liberalas, prieš tai sužlugdęs Centro partiją). Dabar į Seimą vėl sugrįžo kitas profesorius, taip pat buvęs LKP CK sejretorius Povilas Gylys. Vadinasi, jau dėstyti Universitete netinka, jau vaikėja, nes sako, kad su 80 Seimo narių nesisveikins, nepaduos jiems rankos, nes  neva esąs inteligentiškas žmogus. Apsaugok, Viešpatie, nuo tokių mužikų-inteligentų!      

O dabar visi į dantis įsikandę tą Vėsaitę. Pirma viską sužinokit, o paskui trimituokit. Pasižiūrėkit, kokie praėjusioj kadencijoj buvo ministrai - Raimundas Palaitis, Algis Čaplikas, Gediminas Kazlauskas, Gintaras Steponavičius, Dainius Kreivys, Algirdas Šemeta, Audronius Ažubalis. Viešpatie, apsaugok, kad tokie ir panašūs vėl kada grįžtų į ministerijas. Yra ir šioje Vyriausybėje prastų ministrų, bet tik ne B. Vėsaitė, ne Vytenis Andriukaitis...

Na, silpnas tvarkietis Dailis Alfonsas Barakauskas, na, yra silpnų viceministrų tvarkiečių. Pagaliau kokių juokų neprikrėtė tas ponulis iš Kėdainių  Viktoras, siūlydamas kandidatus į žemės ūkio, kultūros ministrus, kokių  „slabakų“ įkišo ar bandė įkišti į  viceministrus, o dabar  tas Vitia jau žiojasi pulti B. Vėsaitę. Susigėsk, Viktorai. Neteisk kitų, lauk savo teismo pabaigos. 

O dėl  prezidentės tai gėda - kaip pozavo skrisdama į Londoną laidoti ekspremjerės, kad lėktuvas pigus... Tik kad ta ponia brangesnio ir neverta. Mažiau rūpintųsi ir kištųsi į Vyriausybės darbą, kol nesusitvarkė su savo tiesioginėmis pareigomis, o būtent   turėtų kitaip tvarkyti užsienio politiką ir teisėtvarką.

Argi toks Darius Valys gali būti generaliniu prokuroru, o Vėsaitė ministre - ne?  Kas ką  tegu sako, bet Kęstutis Betingis yra keliom galvom aukštesnis už  D. Valį, bet štai pirmasis neva nebegali būti Kauno apygardos vyriausiuoju prokuroru, o  tas iš Naujosios Akmenės  neva tinkamas ir generaliniu prokuroru būti.     

Apskritai mūsų visa bėda, kad ant šakės kaip mėšlo kupstą keliam tokius anokius kubilius ir visokius nevykėlius, o rimtai ėmusius dirbti darbuotojus  stengiamės nušalinti. Čia daug  kam reikėtų daryti išvadas. Taip pat ir prezidentei.

O pirmiausia jai reikia eiti atostogų. Be poilsio darosi pikta, kalba kapotais sakiniais ir jau pataikauja konservatoriams bei liberalams, nes ir arkliui aišku, kad šie yra jos numylėtiniai, o socialdemokratų nekenčia. Kiek reikia Algirdui Butkevičiui kantrybės su ja dirbti ir dar jaučiant, kaip pagalius kaišioja toks faktinis darbiečių lyderis Viktoras.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.