Politikai, pakelkit ranką, kas nepietavote su verslininkais

Man Birutė Vėsaitė kelia alergiją, tačiau sukelta isterija dėl jos skrydžio į Kazachstaną, nepriklausomai nuo personažų, yra visiško išėjimo už krašto pavyzdys. B. Vėsaitė neva supainiojo privačius ir viešus interesus. Ar ji skrido savo privačiais interesais, ar tai buvo viešas renginys? Ar už bilietą buvo sumokėta daugiau mokesčių mokėtojų litų, negu sumokėjo kiti delegacijos nariai, skridę kitais lėktuvais? Ar problema, kad ministrė skrido vienu lėktuvu su verslininkais?

Sunku būtų rasti ministrą ar ministrą pirmininką, kuris nevakarieniavo su verslininkais.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Sunku būtų rasti ministrą ar ministrą pirmininką, kuris nevakarieniavo su verslininkais.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vytenis Junevičius

May 28, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:29 AM

Įtariu, kad likusi delegacijos dalis skrido lėktuvais, kuriuose irgi buvo verslininkų, taigi pasirinkus kitą skrydį irgi nebūtų išvengta "interesų konflikto".

Ar interesų konfliktas yra Ūkio ministro bendravimas su verslininkais? Esu tikras, kad visi buvę Ūkio ministrai tokią nuodėmę padarė. O jeigu būtų nepadarę, juos reikėtų bausti už pareigų nevykdymą. Jeigu kažkam kyla įtarimų, kad skrydžio metu ministrė kažką šnabždėjosi su verslininkais, tai pastebėsiu, jog tam nereikia toli skristi - galima susitikti vakarienei po kokio nors seminaro ar paukščių fermos atidarymo.

Sunku būtų rasti ministrą ar ministrą pirmininką, kuris nevakarieniavo su verslininkais. Kyla drebulys kai pusė save vadinančių politikais ir politologais kolektyviai pamato tuos pačius vaiduoklius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.