A. Užkalnis – tvirta asmenybė, iš kurios reikėtų pasimokyti

„Bendraukime“ skaitytojas slapyvardžiu Psi reidas praėjusią savaitę užvedė diskusiją apie lrytas.lt apžvalgininko Andriaus Užkalnio darbus ir asmenybę. Pamatęs A. Užkalnio reakciją „Facebook“ paskyroje, skaitytojas parašė antrąjį. Galiausia Greta Kondrataitė ėmė ginti A. Užkalnį. Jai apžvalgininkas - tvirta asmenybė, iš kurios verta mokytis.

Susitikusi ir pabendravusi su A. Užkalniu, Greta įsitikino: tai stipri asmenybė, iš kurios verta pasimokyti.
Susitikusi ir pabendravusi su A. Užkalniu, Greta įsitikino: tai stipri asmenybė, iš kurios verta pasimokyti.
Daugiau nuotraukų (1)

Greta Kondrataitė

Jul 2, 2013, 8:33 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:00 AM

Mergina rašo: „Tikrai nebijau jūsų komentarų ar piktų nuomonių, kaip jūs užsipuolate tuos, kurie sako apie žmogų kažką teigiamo. Andrius Užkalnis kaip ir visi turi savo nuomonę ir drąsiai ją rėžia. Juk jei būsi tyli pelė, tai būsi neįdomus žurnalistas ir TV laidų vedėjas.

Rašote savo nuomonę, rėžiate ją gana stipriai, tačiau bijote atskleisti savo vardą ir pavardę, prisidengiate slapyvardžiu, sutikus žmogų realybėje jam nė žodžio nepasakytumėte.

Teko man su Andriumi susidurti ir bendrauti apie darbą, kurį publikavo šiame portale, taip pat apie nutikimus per TV laidas. Galėčiau pasakyti tik tiek: tai stipri asmenybė, iš kurios verta pasimokyti. Žmogus, mokantis atremti viską, o jei reikia - ir skaudžiai „įgelti“.

Ar tas, kuris rašo šias rašliavas, bando išpopuliarėti? Tuomet eina labai jau prastu keliu. Niekada nepasieksi nieko niekindamas ir lipdamas per kitų galvas.

Patarimas tam žmogui: pirmiausiai būk kažką naudingo ir reikšmingo pasiekęs, tada „varyk“ tai, kas tau ant liežuvio galo sukasi.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.